free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη»

Στην αξία της εκτός έδρας επιυτυχίας επί του ΑΟΝ Αργυρούπολης αναφέρθηκε ο τεχνικός του Αστέρα Ζωγράφου Πέτρος Σομπότοβιτς

Γερά στο κυνήγι της ανόδου στην Α’ Κατηγορία παρέμεινε ο Αστέρας Ζωγράφου με την εκτός έδρας νίκη του επί του ΑΟΝ Αργυρούπολης με 2-1.

Το νεανικό συγκρότημα του Πέτρου Σομπότοβιτς αποδίδοντας εξαιρετικά στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, έφυγε με το «τρίποντο» στις αποσκευές της από μία δύσκολη έδρα κόντρα σε μία από τις πιο αξιόμαχες ομάδες του δευτέρου ομίλου της Β’ Κατηγορίας.

Μία επιτυχία που επέτρεψε στην φιλόδοξη ομάδα να εδραιωθεί στην προνομιούχο δεύτερη θέση του ομίλου με 32 πόντους και να ατενίζει την κρίσιμη συνέχεια του φετινού «μαραθωνίου» με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Ο τεχνικός Πέτρος Σομπότοβιτς, με δηλώσεις του στο «Abola.gr» στάθηκε στην αξία της εκτός έδρας νίκης επί του ΑΟΝΑ, δίνοντας παράλληλα το σύνθημα για ακόμη καλύτερη συνέχεια:

«Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μία πολύ δυνατή κι οργανωμένη ομάδα, η οποία θεωρώ ότι αδικείται από την θέση, που καταλαμβάνει στον βαθμολογικό πίνακα.

Πραγματοποιήσαμε μία πολύ καλή εμφάνιση ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα, στο οποίο πετύχαμεκαι τα δύο γκολ, ενώδημιουργήσαμε ορισμένες ακόμη ευκαιρίες. Ο αντίπαλός μας μείωσε το σκορ με την λήξη του πρώτου ημιχρόνου και αυτή η συγκυρία έδωσε χαρακτήρα ντέρμπι στο δεύτερο μέρος, αλλά τελικά καταφέραμε να κάνουμε σωστή διαχείριση και να κρατήσουμε μία πολύ σημαντική νίκη, η οποία μας επιτρέπει να παραμείνουμε στην δεύτερη θέση και να αισιοδοξούμε για ακόμη καλύτερη συνεχεια» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου προπονητή του Αστέρα Ζωγράφου, για να προσθέσει

: «Η προσοχή μας πλέον εστιάζεται στο επόμενο καθορισιτκό παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στον Άτταλο. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να φανούμε πανέτοιμοι για τις ανάγκες μίας τόσο σημαντικής αναμέτρησης. Οι παίκτες μου είναι άξιοι συγχαρητηρίων για τα όσα έχουν καταφέρει και τους εμπιστεύομαι απόλυτα». 

Related posts

«Κρεμάει» τα παπούτσια του ο αρχηγός Μιχάλης Σπανός

Ψαρρός: «Επικίνδυνη ομάδα τα Βριλήσσια»

Ψαρρός: «Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη»

Kώστας Παλαιολόγος