free page hit counter
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Επιτυχημένη η εκδήλωση για την κοπή πίτας στον Ιάσονα (ΦΩΤΟ)

Με την παρουσία αρκετών επώνυμων πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Ιάσονα για την κοπή της βασιλόπιτας.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο Δημαρχείο Ιλίου παρέστη σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου που διακρίνεται στην ΦΩΤΟ όπως η πρόεδρος του Ιάσονα Ματίνα Γρηγορίου Κωστούλα, ο υπεύθυνος Τύπου και Επικοινωνίας αλλά και ταμίας του συλλόγου Ανδρέας Νταγιάκος, ο αντιπρόεδρος Νίκος Σταυρόπουλος, ο αντιπρόεδρος Νίκος Σταυρόπουλος, η γραμματέας Χριστίνα Παπαδοπούλου και ο τεχνικός της ομάδας Νίκος Φούσκας. Από την δημοτική αρχή της πόλης παρόντες ήταν ο δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, ο αντιδήμαρχος Γιώργος Κουμαραδιός και ο εκπρόσωπος της αριστερού σχήματος του Δήμου Ιλίου ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Χρόνης όπως και ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Ιλίου Δημήτρης Αθανασόπουλος.

Βραβεύτηκαν από την ΕΠΣΑ ο Ενωσιακός τεχνικός Τάσος Δημητρίου, ο Στέλιος Ευστρατίου και ο Γιάννης Ρούσσος ενώ από την ΕΠΣΑ παρέστη ακόμα ο Γιάννης Ξυπνητός.

Απονομές έγιναν και σε παίκτες της πρώτης ομάδας ενώ η αίθουσα πλημμύρισε με παιδιά από τις ακαδημίες του συλλόγου. Το φλουρί της πίτας έπεσε στον υπεύθυνο του αθλητικού site abola.gr, Ρένο Γιαμπουρά.

 

Ρένος Γιαμπουράς

 

 

Related posts

Ψαρρός: «Να φτάσουμε στο μάξιμουμ την απόδοσή μας»

Kώστας Παλαιολόγος

«Συμπεριφορές που φέρνουν το ποδόσφαιρο δεκαετίες πίσω!»

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΟ: Με προσωπικό ασφαλείας και τηλεργασία…

Abola Team