free page hit counter
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μανωλάς: «Δίνουμε τον αγώνα της χρονιάς!»

Στον οριακό χαρακτήρα που έχει αποκτήσει η αναμέτρηση με την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων αναφέρθηκε ο προπονητής του Καλαμακίου Νίκος Μανωλάς.

 

Χαρακτήρα τελικού έχει συγκεντρώσει για το Καλαμάκι η προσεχής αναμέτρηση με την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων.

Το συγκρότημα των νοτίων προαστίων βρίσκεται σε δεινή βαθμολογική θέση και θέλει όσο τίποτε άλλο να πετύχει μία νίκη η οποία θα του δώσει τη δυνατότητα να ανασάνει βαθμολογικά και παράλληλα να αποκτήσει την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση, ενόψει της καθοριστικής τελικής ευθείας του «μαραθωνίου» του τρίτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ

Χαρακτηριστικές του κλίματος που έχει καλλιεργηθεί στις τάξεις του σωματείου, είναι οι δηλώσεις του προπονητή Νίκου Μανωλά στο «Αbola.gr»:

«Για εμάς η αναμέτρηση με τη Ελπίδα Αγίων Αναργύρων είναι ο αγώνας της χρονιάς. Μας δίνεται η δυνατότητα με νίκη να πετύχουμε το πιο αποφασιστικό βήμα για την παραμονή μας απέναντι σε μία ομάδα, που έχει θέσει τους ίδιους στόχους. Όλοι μας έχουμε συναισθανθεί την κρισιμότητα της κατάστασης και εκτιμώ ότι θα προετοιμαστούμε ανάλογα, ώστε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο».

 

Μαζικές επιστροφές

Μειώνονται στο ελάχιστο τα αγωνιστικά προβλήματα για τον προπονητή του Καλαμακίου  Νίκο Μανωλά, ενόψει της καθοριστικής μάχης με την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων . Συγκεκριμένα, οι Πανγιώτης Τζανετάκος, ΑνδρέαςΤζιβελέκης ξεπέρασαν πλήρως τους τραυματισμούς τους κι επανεντάχθηκαν σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων, ενώ στα πλάνα της τεχνικής ηεσίας ενσωματώθηκαν οι Μάριος Γεροντάρης και Χρήστος Ταμπάκης, που διευθέτησαν κάποιες σημαντικές επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Παράλληλα, την Πέμτπη θα δοκιμάσει να ανεβάσει ρυθμούς ο Δημήτρης Ιωακειμίδηε, ώστε να φανεί κατά πόσο θα βρεθεί σ εθέση να ενισχύσει την προσπάθεια των συμπαικτών του

Όσον αφορά την περίπτωση του Άρη Γιάρα,  ο νεαρός φορ συνεχίζει το εντατικό πρόγραμμα αποθεραπείαςμετά την υποτροπή που υπέστη πρόσφατα.

 

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Τα πλήρη αποτελέσματα και η επόμενη αγωνιστική

Abola Team

Ρήξη χιαστών ο Χιονάς

Kώστας Παλαιολόγος

Μπαλόπουλος: «Να επιστρέψουμε στις νίκες με Καματερό»

Kώστας Παλαιολόγος