free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σπυράκης: «Δίκαια χάσαμε»

 

Στην άσχημη απόδοση των παικτών του απέδωσε ο τεχνικός του ΠΟΨ Γιώργος Σπυράκης τα αίτια της ήττα από τον ΑΟΝΑ.

 

 

 Στην κατηγορία των ομάδων που επηρεάστηκαν αρκετά από τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω του εορτασμού της Καθαράς Δευτέρας, ανήκει ο ΠΟΨ.

 

Το συγκρότημα των βορείων προαστίων απέναντι στον ΑΟΝ Αργυρούπολης πραγματοποίησε μία από τις χειρότερες φετινές του εμφανίσεις γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από την ομάδα του Δημήτρη Μπουγά. Μία ήττα, η οποία δεν επέτρεψε στον ΠΟΨ να οριστικοποιήσει την παραμονή του στον δεύτερο συναρπαστικό όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ.

 

Ο τεχνικός Γιώργος Σπυράκης, με δηλώσεις του στο «Abola.gr» παραδέχθηκε το δίκαιο της ήττας του ΠΟΨ, τονίζοντας μάλιστα, ότι η ομάδα του δεν ανταποκρίθηκε στο ύψος των περιστάσεων:

 

«Η διακοπή του πρωταθλήματος μας επηρέασε τελικά, αφού στην αναμέτρηση με τον ΑΟΝΑ βρεθήκαμε πολύ κατώτεροι των περιστάσεων. Μπήκαμε πολύ νωθρά στο ματς από τα πρώτα λεπτά και εμφανώς επηρεασμένοι δεν μπορέσαμε να πετύχουμε κάτι θετικό.Σε κανένα σημείο του αγώνα δεν ήμασταν δυναμικοί και ανταγωνιστικοί, με άμεση συνέπεια να ηττηθούμε απόλυτα δίκαια. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας και στα επόμενα παιχνίδια θα επιδιώξουμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατόν, ώστε να οριστικοποίησουμε την παραμονή μας».

 

Related posts

Ηλίας Κολοβός: “Ο δεύτερος όμιλος είναι ο πιο δύσκολος, ξεχωρίζουν Άμιλλα και Ατρόμητος Μεταμόρφωσης”

Τάσος Ζαφειρίου

Χαραλαμπίδης: «Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα»

Kώστας Παλαιολόγος

«Βόμβα» με Γόγολο τα Ιλίσια 2004!

Kώστας Παλαιολόγος