free page hit counter
27.8 C
Αθήνα
27 Ιουλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Έτοιμοι για το ντέρμπι με τον Αετό Κορυδαλλού

Πανέτοιμο το Κερατσίνι για τον … τελικό πρωταθλήματος απέναντι στους «κιτρινόμαυρους», που θα κρίνει κατά μεγάλο ποσοστό την υπόθεση τίτλος.

 

Με τις καλύτερες των προϋποθέσεων ολοκλξηρώθηκε στο Κερατσίνι η προετοιμασία για τον σαββατιάτικο «τελικό» πρωταθλήματος κόντρα στον Αετό Κορυδαλλού

Ο τεχνικός των «ροσονέρι» Βασίλης Σπάθας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα  και να ετοιμάζει την ομάδα του για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες του ντέρμπι.

 Για το εν λόγω παιχνίδι μίλησε ο στενός συνεργάτης του Βασίλη Σπάθα, ο Νίκος Νταλαμπίρας εστιάζοντας στην κρισιμότητα της αναμέτρησης:

 «Eίναι ένα τεράστιο και σημαντικό γεγονός που επιστρέφουνμε στο φυσικό μας σπίτι ,στην έδρα μας μετά από τόσο καιρό. Είμαστε ενθουσιασμένοι και θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και θέλουμε τον κόσμο μαζί μας για έξτρα υποστήριξη. Τα ντέρμπι πρωτοπόρων  είναι πάντα διαφορρετικά γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι εκεί κρίνονται οι στόχοι μιας χρονιάς. Πόσο μάλλον όταν το Πρωτάθλημα είναι δύο ταχυτήτων με εμάς και τους αντίπαλους μας να έχουμε ξεφύγει είναι πολύ σημαντικό  να κερδίσουμε για να δείξουμε ότι δίκαια είμαστε στην κορυφή και να παραμείνουμε μέχρι το τέλος. »

 

 

 

Related posts

Επιβλητικός ο Ήφαιστος!

Kώστας Παλαιολόγος

«Βήμα» παραμονής από ΑΣ Δραπετσώνας

Nάσος Φακίδης

Σπάθας: «Κόποι μιας σεζόν δικαιώθηκαν»