free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Χανιώτης: «Όλα για την άνοδο!»

Το σύνθημα για την εκπλήρωση του φετινού αντικειμενικού στόχου του Ατρομήτου Κερατσινίου έδωσε ο Άρης Χανιώτης.

 

 

 

Την εκπληκτική του πορεία προς την άνοδο στην Α’ Κατηγορία ΕΠΣ Πειραιά συνέχισε ακάθεκτος ο Ατρόμητος Κερατσινίου.

Οι «κυανοκίτρινοι» αποδίδοντας εξαιρετικά, θριάμβευσαν με 3-0της Σπίθας και διατήρησαν ακλόνητες τις ελπίδες τους για την άνοδο στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό δεύτερο όμιλο της Β’ Κατηγορίας. Αυτό τουλάχιστον μαρτυρά η βαθμολογική κατάταξη των «κυανοκιτρίνων», που βρίσκονται στην τέταρτη θέση του ομίλου με 36 πόντους

Ο Άρης Χανιώτης ήταν από τους κορυφαίους σε απόδοση παίκτες του Ατρομήτου Κερατσινίου στην συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο 33χρονος μεσοαμυντικός, ο οποίος μάλιστα βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 73’ πετυχαίνοντας σ’ εκείνο το χρονικό σημείο το ιδιαίτερα καθοριστικό 2-0, με δηλώσεις του στο «Abola.gr» έδωσε το σύνθημα για ακόμη καλύτερη συνέχεια:

Ο έμπειρος μεσοαμυντικός, ο οποίος γνωρίζeι πολύ καλά από πρωταθλητισμό, αφού έχει να επιδείξει αρκετά αξιοζήλευτο βιογραφικό με παραστάσεις αγώνων υψηλής κρισιμότητας, υπήρξε ξεκάθαρος όσον αφορά τους μετέπειτα στόχους της ομάδας του:

«Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη, η οποία μας επιτρέπει να ατενίζουμε το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία. Βρισκόμαστε πλέον στην τέταρτη θέση του ομίλου και θα παλέψουεμ με όλες μας τις δυνάμεις, ώστε να πλασσαριστούμε στα μπαράζ ανόδου και να διεκδικήσουμε με πολλές αξιώσεις την άνοδό μας στην Α’ Κατηγορια, Η ομάδα μας βρίσκεται πλέον σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και όλοι μας μοχθούμε για το καλύτερο δυνατό. Με αυτό το πνβεύμα θα αντιμετωπίσουμε όλες τις αανμετρήσεις που έχουν απομείνει μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου, ποντάροντας στο όσο το δυνατόν καλύτερο πλασσάρισμα, Θα βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ταμείο θα κάνουμε στο τέλος»

 

 

Related posts

Σκλάβος: «Σε κάθε παιχνίδι για το καλύτερο»

Kώστας Παλαιολόγος

«Θα τα δώσουμε όλα για την άνοδο!»

Kώστας Παλαιολόγος

Α.Ο.Ν.Φ. Πειραϊκός: “Περαστικά Βλάντικ!”

Abola Newsroom