free page hit counter
15 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καθάρισε με Τουμάση ο ΠΟΨ

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σπύρο Τουμάση ο ΠΟΨ έκαμψε την αντίσταση της ουραγού Κορωνίδας με 1-0 και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα.

Οι γηπεδούχοι επέβαλαν τον ρυθμό τους από την αρχή της αναμέτρησης και η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 5′ με τον Βεντούρη να σουτάρει και τον Στάνκι να αποκρούει. Παρόμοια φάση στο 10′ με τον Ναστούλη να σουτάρει αποκρούει ο τερματοφύλακας σε κόρνερ. Στο 31′ ο Βεντούρης βρέθηκε στο ύψος του πέναλτι όμως το σουτ του ήταν αδύναμο και η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 35′  ήταν η μεγαλύτερη στιγμή για τους γηπεδούχους όταν ο Ναστούλης σούταρε και ο Στάνκι έδιωξε εντυπωσιακά με τον επερχόμενο Κοτσώνη να σουτάρει ψηλά άουτ. Στο 45′ η μοναδική καλή στιγμή της Κορωνίδας ήρθε με τον Κρητικό να σουτάρει μετά από κόρνερ ανενόχλητος άουτ.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Γιώργου Σπυράκη συνέχισε δυναμικά στο ξεκίνημα και στο 53′ ο Μπραχιμιλάρι πάσαρε διαγώνια στον κενό χώρο ο Αναστόπουλος ολιγώρησε ο Στάνκι δεν πρόλαβε, και ο έμπειρος Τουμάσης εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια και πλάσαρε υποδειγματικά για το 1-0. Στο υπόλοιπο του παιχνιδιού ο ΠΟΨ κρατούσε κλειστούς τους χώρους και έκανε καλή κατοχή μπάλας χωρίς να απειλήσει ή να απειληθεί. 

Σπουδαία νίκη για την ομάδα του Ψυχικού που δείχνει να βρίσκει τον τελευταίο καιρό την αυτοπεποίθηση που της έλειπε μέχρι τα μέσα του πρωταθλήματος, πραγματοποιώντας μια καλή εμφάνιση. Έτσι πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ντέρμπι εκτός έδρας με τον Νεοπεντελικό την επόμενη αγωνιστική.

 

ΠΟΨ : Χρανιώτης, Παπαπέτρου, Βεργόπουλος, Παπαδόπουλος, Κούκος, Μπραχιμλάρι, Κοτσώνης (75′ Ζύγγρος), Καπαντλής, Τουμάσης, Ναστούλης (46′ Ζίβκοβιτς) Βεντούρης (86′ Περουτσέας)

 

Κορωνίδα: Στάνκι, Αναστόπουλος, Καραμπέκος (55′ Δόγανος), Κέσκο, Μπίνης, Παναγιώτου, Καρπαντίνης, Λυέρος (75 Κονιτόπουλος), Κρητικός (65′ Παλαιοθόδωρος), Κώττης, Θεοφιλίπουλος

Related posts

Φιλίππου: «Ας πάνε οι παίκτες όπου θέλουν την ομάδα!»

Kώστας Παλαιολόγος

“Μοιρασιά” με πολλά γκολ στο Αθηναϊδα-Παράδεισος

Abola Newsroom

Μπουγάς: «Επιτακτική ανάγκη η νίκη με την Άμιλλα Περιστερίου»

Kώστας Παλαιολόγος