free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ιωάννου: «Με την ίδια φιλοσοφία»

Στον τρόπο προσέγγισης των τελευταίων αγωνιστικών της φετινής περιόδου στάθηκε ο προπονητής της Λυκόβρυσης Κώστας Ιωάννου.

 

Την αξιοπρόσεκτη πορεία της στον ιδιαίτερα ανταγωνισιτκό πρώτο όμιλο της Β’ Κατηγορίας συνέχισε ακάθεκτη η Λυκόβρυση με τη σπουδαία της εκτός έδρας νίκη επί του Παράδεισου Αμαρουσίου με 1-0. 

Μία επιτυχία, η οποία επέτρεψε στο συγκρότημα των βορείων προαστίων να σταθεροποιηθεί στην ιδιαίτερα τιμητική τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 53 πόντους και πλέον ήρθε να πιστοποιήσει την εκπληκτική δουλειά που γίνεται από τον τεχνικό Κώστα Ιωάννου και τους στενούς του συνεργάτες. 

Ο έμπειρος προπονητής της Λυκόβρυσης Κώστας Ιωάννου μιλώντας στο «Abola.gr»,

αναφέρθηκε στην γενικότερη φιλοσοφία που αποπνέει η ομάδα του, δίνοντας το σύνθημα ενόψει της κρίσιμης τελικής ευθείας του «μαραθωνίου» 

«Πετύχαμε μία ακόμη σημαντική νίκη, επί μίας ομάδας, η οποία είχε τεράστιο βαθμολογικό κίνητρο, όπως ο Παράδεισος Αμαρουσίου, η οποία μα διατήρησε στην τρίτη θέση του ομίλου. Στο πρώτο ημίχρονο δνε ήμασταν καλοί στο δημιουργικό «κομμάτι», όμως στην επανάληψη ανεβάσαμε την απόδοσή μας και τελικά καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη.  

 

Εμείς θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με την ίδια φιλοσοφία. Μέχρι το τέλος να προσπαθούμε, με την ίδια διάθεση και δίψα για προσφορά ανεξαρτήτως αντιπάλου. Σε καμία περίπτωση δεν … τρελαινόμαστε,  ούτε έχουμε θέσει κάποιον ξεκάθαρο στόχο. Ειδικά από την στιγμή, όπου εξασφαλίσαμε και μαθηματικά την παραμονή μας αγωνιζόμαστε πολύ πιο απελευθερωμένα, βγάζοντας πολλά πράγματα, τα οποία δουλεύουμε στις προπονήσεις. Έχουμε μπροστά μας δύο ακόμη παιχνίδια, όπου και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό»

Related posts

Καλαϊτζίδης: Δεν ήμασταν εύστοχοι…»

Kώστας Παλαιολόγος

Πετρίδης: «Ευελπιστούμε σε ακόμη καλύτερη πορεία την επόμενη σεζόν»

Χλοψιούδης: «Σπουδαία νίκη, να συνεχίσουμε έτσι!»

Kώστας Παλαιολόγος