free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουφογιαννάκης: «Δεν ξεχωρίζουμε παιχνίδια»

 

Το στίγμα του ενόψει της τελικής ευθείας έδωσε ο προπονητής της Κοψαχείλας Αντώνης Κουφογιαννάκης. 

 

 

Την αξιοσημείωτη πορεία της στον τρίτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ πιστοποίησε η Κοψαχείλα με την νέα της επιτυχία, αυτή τη φορά σε βάρος του Τριφυλλιακού με 1-0.  

Μία νίκη, η οποία επέτρεψε στο συγκρότημα των νοτίων προαστίων να αναρριχηθεί στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 38 πόντους και να απολαμβάνει τους καρπούς της μεθοδικής δουλειάς σε βάθος, που γίνεται φέτος σε όλα τα επίπεδα. 

Ο τεχνικός Αντώνης Κουφογιαννάκης μιλώντας στο «Abola.gr» έσπευσε να σταθεί στο γενικότερο πνεύμα με το οποίο αντιμετωπίζουν στην ομάδα του όλες τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις: 

«Ο αρχικός μας στόχος τόσο της εξασφάλισης μίας άνετης παραμονής επετεύχθη κι είμαστε όλοι μας ιδιαίτερα χαρούμενοι γι’ αυτό. Από την πλευρά μας φροντίζουμενα δίνουμε τον καλύτερο εαυτό σε όλα τα ματς ανεξαρτήτως δυναμικότητας αντιπάλου και να παλεύουμε. Δεν διαλέγουμε παιχνίδια και αυτή η  γενικότερη νοοτροπία μας βοήθησε πάρα πολύ , ώστε να φτάσουμε στην επίτευξη του αντικειμενικού μαςστόχου, αποδίδοντας παράλληλα όμορφο ποδόσφαιρο, κόντρα στα πολλά προβλήματα που ταλαιπώρησαν την ομάδα μα ςστη διάρκεια της σε΄ζον» ήταν το αριχκό σχόλιο του έμπειρου προπονητή της Κοψαχείλας, για να προσθέσει: 

 

«Με το ίδιο πνεύμα θα πορευτούμε και στα δύο τελευταία παιχνίδια με Άγιο Θωμά κι Αμπελόκηπους. Δεν διαλέγουμε παιχνίδια και πολεμάμε σε όλα για το καλύτερο δυνατό»

 

Related posts

Ελπίδα Αγ. Αναργύρων-Θύελλα Αγ. Δημητρίου 2-2

Abola Team 3

Μαντζούνης: «Πολλά μπράβο στους παίκτες μου!»

Kώστας Παλαιολόγος

Κιούρκος: «Με την ίδια σοβαρότητα»

Kώστας Παλαιολόγος