free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μητρούσης: «Αξίζουν συγχαρητήρια οι παίκτες μου!»

Τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του για τη σπουδαία τους εκτός έδρας νίκη επί της Διάνα Ηλιούπολης απένειμε ο τεχνικός των Σουρμένων Γιάννης Μητρούσης.

 

 

Την εξαιρετική τους πορεία στο πρωτάθλημα του δευτέρου ομίλου της Α’ Κατηγορίας συνέχισαν ακάθεκτα τα Σούρμενα με την σπουδαία τους εκτός έδρας νίκη επί της Διάνα Ηλιούπολης με 3-1.

Μία επιτυχία, η οποία διατήρησε τους Κυπελλούχους ΕΠΣΑ ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, επιβεβαιώνοντας στο έπακρο την αγωνιστική φόρμα, την οποία διανύουν τη δεδομένη χρονική στιγμή. 

Ο τεχνικός Γιάννης Μητρούσης στις δηλώσεις του έδωσε το στίγμα του για ακόμη καλύτερη συνέχεια, συνιστώντας αυξημένη προσοχή ενόψει του επερχόμενου δύσκολου αγώνα κόντρα στα Πετράλωνα. 

«Συνεχίζουμε στον ίδιο ρυθμο. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος από το αγωνιστικό πρόσωπο, που έοχυμε παρουσιάσει μέχρι στιγμής. Στην αναμέτρηση με την Διάνα ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι. Αν εξαιρέσουμε το πρώτο δύσκολο 15λεπτο, στη συνέχεια αναλάβαμε τα ηνία του αγώνα και ήμασταν οι πόλυτοι κυρίαρχοι. Αξίζουν συγχαρητήρια οι παίκτες μου για τη σπουδαία τους νίκη» ήταν το αρχικό σχόλιο του Γιάννη Μητρούση, για να προσθέσει, αναφερόμενος στο επερχόμενο κρίσιμο παιχνίδι που περιμέενι την ομάδα του κόντρα στα Πετράλωνα:

 

«Η όλη μας προσοχή πλέον, επικεντρώνεται στην επόμενη πολύ δύσκολη όσο και καθορισιτκή αναμέτρηση που μας περιμένει απέναντι στα Πετράλωνα. Ατιμετωπίζουμε μία ομάδα που είναι αήττητη και νομίζω ότι αυτό το στοιχείο τα λέει όλα όσονα φορά τον βαθμό δυσκολία ςπου πρόκειτια να συναντήσουμε»

 

 

 

Related posts

Τσιμπάκης: «Ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι και οργανωμένοι»

Kώστας Παλαιολόγος

Κιλιμτζίδης: «Μόνο κέρδος θα έχουμε»

Kώστας Παλαιολόγος

ΣΟΥΡΜΕΝΑ: “Γιάννη Μητρούση εις το επανιδείν”

abola10