free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τσαβαλιάς: «Θα μας δώσει ψυχολογική ώθηση»

Στα τεράστια ωφέλη της πρόκρισης επί του Πανερυθραϊκού αναφέρθηκε ο τεχνικός του Αθηναϊκού Κώστας Τσαβαλιάς.

 

 

Το εισιτήριο της πρόκρισης στον πέμπτο γύρο του Κυπέλλου ΕΠΣΑ τσέκαρε με θριαμβευτικό τρόπο ο Αθηναϊκός επικρατώντας με 3-1 του Πανερυθραϊκού.

Απέναντι σε μία από τις πλέον ποιοτικές ομάδες της Α’ Κατηγορίας, η οποία τη σεζόν 2013-14 είχε σαρώσει τους τίτλους κατακτώντας τόσο το πρωτάθλημα, όσο το Κύπελλο, οι Βυρωνιώτες έδειξαν σφυγμό, παλμό και πάθος, φτάνοντας στην επιτυχία.

Ο τεχνικός Κώστας Τσαβαλιάς, ο οποίος κατά βάση εμπιστεύθηκε φανέλα βασικού  σε παίκτες, που δεν μετρούσαν πολλά λεπτά συμμετοχής σε αγώνες πρωταθλήματος έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος, τόσο από την νίκη, όσο και από τη διάθεση για προσφορά όλων όσοι αγωνίσρτηκαν.

Κάτι το οποίο και τόνισε στις δηλώσεις που παραχώρησε στο «Abola.gr»: 

«Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την συνέπεια των παικτών, που αγωνίστηκαν κόντρα στον Πανερυθραϊκό. Αντιμετωπίσαμε μία από τις πλέον ποιοτικές κι έμπειρες ομάδες της κατηγορίας, που έχει πλέον αποκτήσει στον υπέρτατο βαθμό την έννοια του πρωταθλητισμού και τα καταφέραμε πάρα πολύ καλά. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι έδωσαν κατά βάση φανέλα βασικού σε όσους παίκτες δεν είχαν αγωνιστεί αρκετά σε προηγούμενα παιχνίδια πρωταθλήματος και με την εν γένει τους απόδοση με άφησαν απόλυτα ικανοποιημένο, δίνοντάς μου την εντύπωση ότι μπορώ να βασιστώ πάνω τους στη συνέχεια της σεζόν» ήταν το ξεκάθαρο σχόλιο του τεχνικού των «Λόρδων», για να προσθέσει:

«Αυτή η νίκη–πρόκριση θα μας δώσει ψυχολογική ώθηση εν όψει της συνέχειας Κια πού περισσότερο η καλή αντίδραση που βγάλαμε μετά από κάποια ανεπιτυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Συνεχίζουμε τη δουλειά και προχωράμε. Η προσοχή μας πλέον στρέφεται αποκλειστικά στο επόμενο δύσκολο παιχνίδι πρωταθλήματις που μας περιμένει κόντρα στον Ολυμπιακό Λιοσίων».

 

 

 

Related posts

Κιούρκος: «Άξιοι συγχαρητηρίων οι παίκτες μου!»

Νέα Ιωνία: Διοργανώνει ενδιαφέρον διαδικτυακό σεμινάριο

Γιώργος Ανανίδας

Τρανός: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου!»

Kώστας Παλαιολόγος