free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τέλος ο Πουρνάρας από τα Ιλίσια 2004

Στην λύση της συνεργασίας του με τον 27χρονο αμυντικό προχώρησε ο φιλόδοξος σύλλογος.

 

 

Παρελθόν αποτελεί από τα Ιλίσια 2004 ο Γιάννης Πουρνάρας.

Κάποια σημαντικά ζητήματα επαγγελματικής φύσεως δεν ειτρέπουν στον πολυσύνθετο ποδοσφαιριστή να δώσει το παρών στις υποχρεώσεις της ομάδας του, με άμεση συνέπεια η διοίκηση να προχωρήσει στην κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους.

Με την πλευρά του ποδοσφαιριστή πλέον να βρίσκεται σε διαδικασία ανααήτησης νέας ποδοσφαιρικής στέγης. Ο δυναμικός  27χρονος αμυντικός έχει επίσης αγωνιστεί σε Διάνα Ηλιούπολης, Ηλυσιακό, Χαραυγιακό και Αθηνα’ι’κό.

Σε μεταγραφικό επίπεδο, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα των Ιλισίων 2004 είναι σε προχωρημένες επαφές για την απόκτηση ενός αξιόλογου επιθετικού, που θα μπορέσει να προσφέρει καίριες λύσεις στο σκοράρισμα. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό μέχρι την προσεχή Τρίτη να έχει προκύψει ορισιτκή συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

 

Παπαζαφειρόπουλος: «Προετομαζόμαστε για δύσκολο παιχνίδι»

Από την πλευρά του ο τεχνικός του συλλόγου Περικλής Παπαζαφειρόπουλος στις δηλώσεις του στάθηκε στις δυσκολίες που κρύβει για την ομάδα του η εκτός έδρας αναμέτρηης εμ την Αρμενική:

«Προετοιμαζόμαστε όλες αυτές τις ημέρες γιαένα πολύ δύσκολο παιχνίδι . Θα πρέπει να προσεγγίσουμε με ιδιαίτερη προσοχή τη εν λόγω αναμέτρηση, ώστε να επιστρέψουμε στον δρόμο των επιτυχιών μετά την εντός έδρας ήττα από τα Βριλήσσια»

 

 

 

 

Related posts

Παπαζαφειρόπουλος: «Πήραμε πολύ σημαντική νίκη!»

Kώστας Παλαιολόγος

Φιλίππου: «Οφείλω να συγχαρώ τους παίκτες μου!»

Kώστας Παλαιολόγος

Με Άρη Γκάνια τεχνικό Διευθυντή η Α.Ε. Ελευθερούπολης

Kώστας Παλαιολόγος