free page hit counter
15 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Βλάχος: «Όλοι οι παίκτες ανταποκρίθηκαν!»

Την απόλυτη ικανοποίησή του για την εικόνα των ποδοσφαιριστών του και την σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Μικρασιατικού εξέφρασε ο τεχνικός της; Τερψιθέας Κώστας Βλάχος.

 

Το πιο αποφασιστικό βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής της μέχρι το …επόμενο πραγματοποίησε η Τερψιθέα με το σπουδαίο «διπλό» επί του Μικρασιατικού στο «Μιχάλης Κρητικόπουλος» και μάλιστα με το ευρύ 0-3

Μια επιτυχία, η οποία συνοδεύτηκε από πολύ καλή εμφάνιση παρά το γεγονός ότι ο αγωνιστικός χώρος  διαθέτει φυσικό χόρτο, γεμίζοντας  με πίστη κι αισιοδοξία τον τεχνικό της ομάδας Κώστα Βλάχο, ο οποίος απενειμε τα εύσημα στους παίκτες του:

Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μία πολύ ποιοτική ομάδα, που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Κάτω από αυτό το πλαίσιο η επιτυχία αυτή χρεώνεται ως …εξάποντο κι έρχεται να μας δώσει τεράστια βαθμολογική ανάσα, αλλά και ψυχολογιική ώθηση για τη συνέχεια. Παρά το γεγονός ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν αγωνιστικό χώρο, που διέθετε φυσικό χορτάρι, εντούτοις, όλοι οι παίκτες μου ανταποκρίθηκαν πλήρως, δείχνοντς τρομερή προσήλωση, πάθος και συγκέντρωση» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου προπονητή της Τερψιθέας, για να προσθέσει:

«Ένα επίσης πολύ ενθαρρυντικό στοιχείο που ανέκυψε από την αναμέτρηης με τον Μικρασιατικό, αφορά το γεγονός ότι καταφέραμε να διατηρήσουμε το «μηδέν» στα μετόπισθεν, κάτι το οποίο πετυχαίνουμε για πρώτη φορά φέτος και ήταν μέχρι τώρα το μεγάλο μας αγκάθι. Από την στιγμή, όπου αρχίζουμε και βελτιώνουμε την ανασταλτική μας λειτουργία, θεωρώ ότι βάζουμε τις βάσεις για κάτι πολύ καλύτερο στην συνέχεια, δεδομένου ότι στο επιθετικό «κομμάτι» είμαστε πολύ αποτελεσματικοί.

Η προσοχή μας τώρα επικεντρώνεται στο επόμενο δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει στην έδρα μας απέναντι στην Δόξα Βύρωνα, όπου καλούμαστε να πετύχουμε κάποιο θειτκό αποτέλεσμα, ώστε να αποκτήσει αξία η πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη επί του Μικρασιατικού».

 

 

Related posts

Άνετα και ωραία, 2-0 οι Άγιοι Ανάργυροι την Τερψιθέα

Βασίλης Θεόκλητος

Σωτήρης Παπαϊωάννου (ΑΟ Χαϊδαρίου): “Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για να είμαστε και θα είμαστε μέχρι τέλους στη διεκδίκηση του Πρωταθλήματος”

Τάσος Ζαφειρίου

Καθάρισε με την τελευταία δυάδα η Δάφνη Π. Φαλήρου!

abola10