free page hit counter
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κινδιλίδης: «Κάθε ματς πλέον είναι τελικός για εμάς!»

Στην κρισιμότητα των επερχόμενων αναμετρήσεων στάθηκε ο Πρόεδρος της Αθηναϊδας Αλέξανδρος Κινδιλίδης.

 

 

Σε ιδιαίτερα δεινή βαθμολογική θέση περιήλθε η Αθηναϊδα μετά την εντός έδρας ήττα που γνώρις ετην προηγούμενη αγωνιστική από την Διάνα Ηλιούπολης με 1-2.

Το νεοφώτιστο συγκρότημα της Κυψέλης κατρακύλησε στην 15η θέση έχοντας να επιδείξει 8 μόλις πόντους στο ενεργητικό της και πλέον από εδώ και στο εξής κάθε παιχνίδι ενδέχετια να αποκτήσει χαρακτήρα τελικού.

Ο διοικητικός ηγέτης του συλλόγου Αλέξανδρος Κινδιλίδης σε δηλώσεις που παραχώρησε στο «Αbola.gr»,  έσπευσε να αναδείξει την κρισιμότητα της κατάστασης τονίζοντας ότι η ομάδα του αναζητεί εσπευσμένα μία «επανεκκίνηση», που θα λειτουργήσε ως ψυχολογική ώθηση, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας:

 «Έχουμε βρεθεί σε πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση, ωστόσο συνεχίζουμε να παλεύουμε ακάθεκτοι για την επίτευξη του αντικειμενικού μας στόχου., Η προσοχή μας τώρα εστιάζεται στην αναμέτρηση με τον Γ.Σ. Αργυρούπολης. Πλέον από εδώ και στο εξής κάθε παιχνίδι έχει αποκτήσει χαρακτήρα τελικού και ψάχνουμε νίκη ψυχολογίας, που θα μας δώσει την δυαντότητα να πιστέψουμε ακόμη περισσότερο στους εαυτούς μας και παράλληλα να απαγκιστρωθούμε από τις επικίνδυνες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα»

 

 

 

 

Related posts

Η Ηλιούπολη ξανά μπροστά!

abola10

Ρούπτσος: «Βελτιωμένοι με Χαραυγιακό»

Kώστας Παλαιολόγος

ΣΟΥΡΜΕΝΑ: “Όταν τα έντονα συναισθήματα κυριαρχούν”

abola10