free page hit counter
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Βλάχος: «Νιώθουμε απόλυτα έτοιμοι!»

Tην ακλόνητη πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας του ενόψει Ελευθερούπολης εξέφρασε ο τεχνικός του Απόλλωνα Χαλανδρίου Χρήστος Βλάχος.

 

 

Με πλήρη την συναίσθηση των δυσκολιών, αλλά παράλληλα και με τον δείκτη αυτοπεποίθησης στα ύψη, απόρροια της ξέφρενης πορείας που τον έχει οδηγήσει στην κορυφή του δευτέρου συναρπαστικού ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ, ο Απόλλων Χαλανδρίου θα πραγματοποιήσει το ξεκίνημά του στις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2018 φιλοξενώντας την πολύ δυνατή Ελευθερούπολη.

Η σαββατιάτικη αναμέτρηση συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία του ντέρμπι, κάτι το οποίο παραδέχθηκε στις δηλώσεις του ο τεχνικός ηγέτης των «κυανόλευκων» Χρήστος Βλάχος, δίνοντα το δικό του ξεκάθαρο στίγμα:

«Ξεκινάμε τις επίσημες αγωνισιτκές μας υποχρεώσεις για το νέο έτος μ’ ένα πραγματικό ντέμρπι, όπως είναι αυτό με την Ελευθερούπολη. Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ δυνατή κι οργανωμένη ομάδα, η οποία με εξαίρεση τη ήττα της πρεμιέρας, έχει να επιδείξει αήττητο 12 αγωνιστικών κι έρχεται με την κατάλληλη ψυχολογία να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Από την πλευρά μας έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα όλο το διάστημα της διακοπής και γενικότερα θεωρώ ότι νιώθουμε απόλυτα έτοιμοι για ένα τόσο δύσκολο και καθοριστικό παιχνίδι,  Εκτιμώ ότιέχουμε όλα τα φόντα να εκμεταλλευτούμε τον παράγοντα έδρα και να μπούμε με το δεξί στις επίσημες υποχρεώσεις μα για το 2018»

 

Related posts

Πέμπτη σερί νίκη η Κοψαχείλα

Παντελίδης Mάνος

Καλαϊτζίδης: «Προσεκτικός σχεδιασμός κι αξιολόγηση»

Kώστας Παλαιολόγος

Πέντε μεταγραφές έγιναν στην Ελευθερούπολη

Abola Team 3