free page hit counter
20.2 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Βόμβα» με Μουκίδη ο Ολυμπιακός Λιοσίων

Την απόκτηση του 24χρονου μεσοεπιθετικού της Αθηναϊδας ανακοίνωσαν οι «ερυθρόλευκοι».

 

 

 

 

 

«Κόλπο-κρόσο» με την απόκτηση του Γιώργου Μουκίδη πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός Λιοσίων!

Οι ιθύνοντες των «ερυθρόλευκων» μετά από συντονισμένες ενέργειες ήρθαν σε τελική συμφωνία με τον 24χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος διακρίνεται για την ταχύτητά του, αλλά και την έντονη προσωπικότητά του και πληροί όλες τις προδιαγραφές να ηγηθεί στην προσπάθεια, που θα καταβάλλει η ομάδα των Λιοσίων στο καθοριστικό δεύτερο μισό της φετινής περιόδου

Το νέο απόκτημα των «ερυθρόλευκων» προέρχεται από την Αθηναϊδα, ενώ παλαιότερα έχει περάσει με ιδιαίτερη επιτυχία από την ΑΕ Ηρακλείου και έχει να επιδείξει παραστάσεις πρωταθλητισμού.

Στις προτεραιότητες των ανθρώπων του σωματείου είναι η απόκτηση ενός κλασικού φορ, που θα πληροί όλες τις προδιαγραφές να ηγηθεί στον τομέα του σκοραρίσματος.

Σμυρνής: «Δύσκολη, αλλά δίκαιη η νίκη μας»

Με τον ιδναικότερο τρόπο ξεκίνησε ο Ολυμπιακός Λιοσίων τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2018.

Οι «ερυθρόλευκοι» θριάμβευσαν στο ντέρμπι κορυφής του Ηφαίστου Περιστερίου με 1-0 και πλέον αναρριχήθηκαν στην δεύτερη θέση του πρώτου ομίλου, έχοντας ένα  βαθμό διαφορά από τους πρωτοπόρους Αγίους Αναργύρους (32 έναντι 31)

Ο αρχιτέκτονας των φετινών επιτυχιών Λεωνίδας Σμυρνής στηις δηλώσεις που παραχώρησε, έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του:

«Πήραμε μία δύσκολη αλλά δίκαιη νίκη απέναντι σε μία πολύ δυνατή κι οργανωμένη ομάδα, όπως είναι ο Ήφαιστος Περιστεριου. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες, αφού όποια ομάδα σκόραρε, θα κέρδιζε το ματς.

Οι αντίπαλοί μας δημιούργησαν κάποιες σημαντικές ευκαιρίες τις οποίες δεν αξιοποίησαν . Από την πλευρά μας ευτυχήσαμε στο πολύ καλό 20λεπτο, που είχαμε, να δημιουργήσουμε φάσεις αι να πετύχουμε το γκολ, που καθόρισε το αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Ο ευχάριστο είναι ότι ξέρουμε να διαχειριζόμαστε το σκορ όταν προηγούμαστε, κυρίως χάρη στην εξαιρετική ανασταλτική μας λειτουργία κι αυτό μαρτυράει το γεγονός ότι διαθέτουμε την κορυφαία άμυνα στην κατηγορία ».

   

Ρήξη χιαστών ο Αθανασιάδης

 Τρομερά άτυχος στάθηκε ο Γιώργος Αθανασιάδης. Ο ικανός φορ στην προσπάθειά του να επανέλθει  ,μετά τον τραυματιμσό του στο γόνατο, υπέστη ρήξη χιαστών. Γεγονός το οποίο σημαίενι ότι θα χάσει όλο το υπόλοιπο της φετινής σεζόν

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Έσπασε το… ρόδι η Λυκόβρυση

Παντελίδης Mάνος

“Χτύπησε” στο 90′ ο Μικρασιατικός!

abola10

Είχε την τύχη με το μέρος του ο ΑΟ Περιστερίου (3-2)

Abola Team