free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός 3-2

Ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε μετά το… 70’ στη Λιβαδειά, με αποτέλεσμα να ηττηθεί 3-2 από τον τοπικό Λεβαδειακό. 

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη πλήρωσε τα αμυντικά της λάθη, την αστοχία της στο επιθετικό κομμάτι και την… ατυχία της σε κάποιες περιπτώσεις, την ώρα που ο Λεβαδειακός είχε μεγάλα… ποσοστά ευστοχίας στις δικές του τελικές και βρέθηκε να προηγείται 3-0 από το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου.

Τα γκολ των Φαβάρο, Γιουσούφ και Μητρόπουλου είχαν ρίξει τον Παναθηναϊκό στο «καναβάτσο», με το «τριφύλλι» να σκοράρει ένα ωραίο τέρμα με τον Λουντ στο 76’ αλλά να μην έχει χρόνο να αντιδράσει ιδιαίτερα από εκεί και πέρα. Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, οι «πράσινοι» κέρδισαν πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Βιγιαφάνιες για να διαμορφώσει το 3-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Οι «πράσινοι» πλήρωσαν για άλλη μια φορά τα «φτηνά» γκολ που δέχονται με μεγάλη ευκολία στην άμυνά τους, κάτι που τους κόστισε το ματς αφού αποδείχθηκε πως όταν ανεβάζουν στροφές στην επίθεση, ακόμα και χωρίς να υπάρχουν λύσεις στο ρόστερ (έπαιξε με φορ τον Δώνη ξανά η ομάδα), βρήκε κάποια γκολ.

 

Σε κάθε περίπτωση, ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να σταθεί στο γεγονός ότι πάλεψε μέχρι το 95’ για να μην ηττηθεί. Οι «πράσινοι» είναι σε  δύσκολη θέση, ηττήθηκαν ξανά εκτός έδρας και έχουν πλέον 19 βαθμούς, όντας στη 10η θέση του πρωταθλήματος. Πάντως, οι λιγοστοί φίλοι της ομάδας που πήγαν ως τη Λιβαδειά, χειροκρότησαν στο φινάλε τους παίκτες του Ουζουνίδη που πήγαν προς το μέρος τους και ευχαρίστησαν για τη στήριξη…

Related posts

Πλατανιάς-Λεβαδειακός 1-0

Abola Team 2

Ατρόμητος Αθηνών: “Αλλάζουμε το Ποδόσφαιρο Γυναικών”

Τάσος Ζαφειρίου

Το απόλυτο ο Άγιος Θωμάς (1-0)

Abola Team