free page hit counter
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μαντζούνης: «Πήραμε μία σημαντικότατη νίκη»

Στην αξία της εκτός έδρας επικράτησης απέναντι στον Άρη Χολαργού, αναφέρθηκε ο τεχνικός της Θύελλας Αγίου Δημητρίου Ανδρέας Μαντζούνης.

 

 

Ακόμη ένα αποφασιστικό βήμα για την εκπλήρωση του στόχου της ανόδου στον τρίτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ πραγματοποίησε η Θύελλα Αγίου Δημητρίου με την εκτός έδρας νίκη της επί του μαχητικού Άρη Χολαργού με 2-0.

Ένα «τρίποντο», το οποίο έδωσε τη δυνατότητα στο συγκρότημα των νοτίων προαστίων να ατενίζει το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία όσον αφορά την εκπλήρωση του αντικειμενικού του στόχου ενόψει του καθοριστικού δεύτερου μισού του φετινού «μαραθωνίου»

Ο τεχνικός Ανδρέας Μαντζούνης έσπευσε να συγχαρεί τους παίκτες του, αλλά και  να σταθεί στην αξία του εκτός έδρας θριάμβου: «Πήραμε μία σημαντικότατη νίκη. Θεωρώ ότι αντιμετωπίσαμε την πιο δύσκολοκατάβλητη στο αμυντικό της σκέλος ομάδα. Μετά από ένα πρώτο μέρος, όπου δεν καταφέραμε να αξιοποιήσουμε την υπεροχή μα, ευτυχήσαμε να πετύχουμε δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, εκμεταλλευόμενοι το μεγάλο μας όπλο, που δεν είναι άλλο από τις στημένες φάσεις» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου τεχνικού της Θύελλας Αγίου Δημητρίου, για να προσθέσει:

 «Συνεχίζουμε ταπεινά και προσγειωμένα. Πλέον μας περιμένει ένας ιδιαίτερα καθοριστικός δεύτερος γύρος, όπου κάθε παιχνίδι θα «καίει» και θα είναι χωρίς γυρισμό. Η ολοκλήρωση του πρώτου μισού μας βρίσει ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα με τους παίκτες μου να δείχνουν σε πολύ καλή αγωνισιτκή κατάσταση  και γενικότερα να δείχνουμε ένα πολύ αξιόλογο σύνολο  

Θα προετοιμαζόμαστε πλέον για το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

 Στα ευχάριστα για τη τεχνική ηγεσία συγκαταλέγεται επίσης η επιστροφή πολύ σημαντικών παικτών, οι οποίοι πήραν χρόνο συμμετοχής κόντρα σοτν Άρη Χολαργού, όπως οι Κώστα ςΕλευθεριάδης, Μιχάλης Ρέτσος και Κώστας Καρζής  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Δικαίωση Θριάμβου Αθηνών με Λαύρα

Kώστας Παλαιολόγος

Τζώτζης: «Η προσοχή μας στον Άρη Χολαργού»

Kώστας Παλαιολόγος

Ακατέργαστο … «Διαμάντι» για τον Παναθηναϊκό!

Kώστας Παλαιολόγος