free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

O Ολυμπιακός Λιοσίων, 1-0 το Ρουφ

Nίκη στο ντέρμπι κορυφής για τον Ολυμπιακό Λιοσίων με 1-0 κόντρα στο δυνατό Ρουφ. Χρυσός σκόρερ για την ομάδα του Λάκη Σμυρνή ο Σπίνος. 

Σε ένα από τα ντέρμπι της αγωνιστικής, δύο από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας αναμετρήθηκαν με σκοπό το τρίποντο. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, πίεσαν, όμως οι φιλοξενούμενοι έχασαν την πρώτη καλή φάση, στο 13′ όταν ο Καραχάλιος πάσαρε στον Χατζή, πάτησε περιοχή σούταρε πολύ δυνατά όμως ο Αδαμόπουλος έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 15′ ο Ολυμπιακός απείλησε με την σειρά του, όταν ο Σπίνος σούταρε πολύ όμορφα έξω από την περιοχή όμως το οριζόντιο δοκάρι ήταν αυτό που του στέρησε την χαρά του γκολ. Πέντε λεπτά αργότερα ήρθε το γκολ για την ομάδα των Λιοσίων, ο Καραχάλιος σούταρε ο Κουνάδης έδιωξε προσωρινά στο δύσκολο αυτό σουτ με τον επερχόμενο Σπίνο να παίρνει την επαναφορά και να σκοράρει για το 1-0. Στην συνέχεια του ημιχρόνου δεν είχαμε κάποια άλλη φάση με τους γηπεδούχους να ελέγχουν τον αγώνα. 

Στην επανάληψη, ο Ολυμπιακός συνέχισε δυναμικά και έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Καραχάλιο να βγαίνει τετ α τετ, όμως η προσπάθεια του πέρασε άουτ. Στην συνέχεια το Ρουφ προσπάθησε να πάρει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, πίεσε και η πρώτη καλή φάση ήταν στο 76′ με τον Χατζηγιαννακό όπου σούταρε όμως η μπάλα πέρασε ελ’άχιστα άουτ. Στο 82′ νέα καλή φάση από κόρνερ του Τζώρτζη ο Χίος πήρε την κεφαλιά όμως η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο. Έτσι οι γηπεδούχοι πήραν το ντέρμπι κόντρα σε έναν σπουδαίο αντίπαλο.

Δύο πούλμαν ναύλωσε η διοίκηση του Ρουφ για να μεταφέρει στο οπαδούς της Αούστρια στο γήπεδο Ιλίου όπου και παρακολούθησαν το ματς.

Ολυμπιακός Λιοσίων (Λάκης Σμυρνής): Αδαμόπουλος, Κοτούλιας, Φραγκόπουλος, Κουντούρης, Τριανταφυλλίδης, Κυριάκης, Σπίνος (70′ Παπαδόπουλος), Πατέλης (70′ Αθανασόπουλος), Καραχάλιος (82′ Τεννές), Γκαβζίδης, Καραμπίνης

Ρουφ (Γιάννης Σιλεβίστας): Κουνάδης, Τομπουλίδης, Χατζηγιαννακός, Τριανταφύλλου, Μπέρτζος, Μπένας, Καραχάλιος (49′ Χίος), Καρυπίδης (78′ Φωτόπουλος), Χατζής, Τζώρτζης, Παππάς (32′ Συράκος)

Related posts

Ήφαιστος Περιστερίου (Παλαίμαχοι): Ευχές για ταχεία ανάρρωση στον Άκη Μέλλο

Γιώργος Ανανίδας

Επέστρεψε ο Ζαφειράτος στον Ήφαιστο Περιστερίου

Kώστας Παλαιολόγος

Γαζής: «Θα παλέψουμε κόντρα στην Αγία Παρασκευή»

Kώστας Παλαιολόγος