free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουσάνας: «Να δείξουμε εγωϊσμό και διάρκεια»

Στις πτυχές που θα αυξήσου σημαντικά τις πιθανότητες νίκης επί του Παλαιού Φαλήρου αναφέθρηκε ο τεχνικός των Τραχώνων Γιάννης Κουσάνας. 

 

 

 

 

Την αξιομνημόνευτη φετινή τους πορεία στον πρώτο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ θα επιδιώξουν να πιστοποιήσουν οι Τράχωνες απέναντι στο Παλαιό Φάληρο. 

Ο φιλόδοξος και αρκετά δημοφιλής σύλλογος επιθυμεί να κάνει δυναμικό «come back» με την επανέναρξη των επίσημων αγωνιστικών του υποχρεώσεων, απέναντι σε μία ιδιαίτερα δυνατή και υπολογίσιμη ομάδα, η οποία αό την πλευρά της προέρχεται από την σπουδαία της νίκη επί του Αθηναϊκού με 3-1. 

Ενδεικτικές του κλίματος που επικρατεί, είναι οι δηλώσεις του τεχνικού ηγέτη Γιάννη Κουσάνα 

«Μπορεί πλέοννα μην έχουμε μπροστά μας κάποιον ξεκάθαρο στόχο, ωστόσο πολές φορές αυτό πουπροέχει για μία ομάδα είναι η αγωνιστική της σταθερότητα, η συνέπεια, αλλά ακι ο αθλητικός εγωϊσμός των ποδοσφαιριστών που την απαρτίζουν. Αυτά τα στοιχεία θα επιδιώξουμε να τα φανερώσουμε στην αναμέτρηης με το Παλαιό Φάληρο, ώστε να επιστρέψουμε στις νίκες. Αντιμετωπίζουμε μία νεανική και ιδιαίτερα ενθουσιώδη ομάδα, ωστόσο από την πλευρά μας θα πρέπει να εμφανιστούμε αποφασιστικοί και προσηλωμένοι στο πλάνο μας» 

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, εξαιρετικά αμφίβολη κρίνετια η συμμετοχή του τραυματία Σπύρου Στεριάκου, ο οποίος ακολουθεί θεραπευτική αγωγή.

 

 

 

Related posts

Στην επανάληψη ανέβασε στροφές η Θύελλα (1-2)

Abola Team

Γαζής: «Για το καλύτερο με Αγία Παρασκευή»

Abola Newsroom

Κουσάνας: «Δείξαμε πώς έχουμε σφυγμό!»

Kώστας Παλαιολόγος