free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα με Σφέτσο και Μπανγκουρά ο Ασπρόπυργος

Η προσπάθεια ενίσχυσης και ενδυνάμωσης της ομάδας δεν σταματά από τους ιθύνοντες του Ασορόπυργου που προχώρησαν στην απόκτηση δύο ακόμα παικτών.

Έτσι στην απόκτηση των Σφέτσου και Μπανγκουρά προχώρησε η ομάδα της Δυτικής Αττικής.

Ο Γιώργος Σφέτσος που ανήκε στον Πανσερραϊκό, αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον ΑΟ Καρδίας. Πρόκειται για 19χρονο τερματοφύλακα που θεωρείται ιδιαίτερα εξελίξιμος, με ύψος 1,91 και που αναμένεται να απασχολήσει στο μέλλον ομάδες των μεγαλύτερων κατηγοριών.

 

Παίκτης του Ασπροπύργου έγινε και ο Μουσταφά Μπανγκουρά, διεθνής μέσος, από τη Σιέρα Λεόνε. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή με πλούσιο βιογραφικό, με παρουσία τόσο στο Κυπριακό πρωτάθλημα, με τη φανέλα της Νέας Σαλαμίνας, της Ομόνοιας, της Πάφου, του Απόλλωνα Λεμεσού και της ΑΕΚ Λάρνακας, καθώς και του Άρη Λεμεσού, όσο και στο Σερβικό, με θητεία στη Μπόρατς Τσάτσακ. Μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον ΑΣ Ρόδου, από τον οποίο και αποκτήθηκε το καλοκαίρι. Η απόκτηση του Αφρικανού μέσου αποτελούσε προσωπικό στοίχημα των δύο ισχυρών ανδρών του συλλόγου κ. Τσόκα και κ. Μελετίου, που έφεραν σε πέρας αυτή την μεταγραφή

 

 

Related posts

Συνεχίζει και ο Γκίκας στον Πανθηραϊκό

Abola Team 2

Έχει ξεκινήσει προπονήσεις με το Αιγάλεω ο Αραβίδης

Abola Team 3

Τον έμπειρο μέσο Σκάρο πήρε ο Ιωνικός Νικαίας

Abola Team 2