free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κιλιμτζίδης: «Οι παίκτες μου υπερέβαλαν εαυτούς!»

Απόλυτα ευχαριστημένος  από την σημαντική νίκη επί του Φωστήρα Ηλιούπολης και την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του, παρουσιάστηκε ο τεχνικός της ΑΕ Χαλανδρίου Τάσος Κιλιμτζίδης. 

 

 

 

 

Το πιο αποφασιστικό βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής στον δεύτερο όμιλο της Α’ Κατηγορία πραγματοποίησε η ΑΕ Χαλανδρίου με την πολύ σημαντική της νίκη με 1-0 επί του Φωστήρα Ηλιούπολης. 

Το γεγονός ότι οι τρεις βαθμοί κατακτήθηκαν απέναντι σ’ ένα πολύ αξιόλογο σύνολο, το οποίο είχε θέσει ακριβώς τους ίδιους στόχους με το συγκρότημα των βορείων προαστίων, προσδίδει ακόμη μεγαλύτερη αξία. 

Κάτι το οποίο έρχεται να επισημάνει με δηλώσεις του ο τεχνικός ηγέτης της ομάδα Τάσος Κιλιμτζίδης: 

«Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη επί ενός πολύ δυνατού αντιπάλου, ο οποίος είχε θέσει τους ίδιους στόχους με την ομάδα μας.

Μέσα σ επολύ αντίξοες καιρικές συνθήκες και υπό καταρρακτώδη βροχή, οι παίκτες μου έβγαλαν ψυχή. Υπερέβαλαν εαυτούς κι έφτασαν σε μία νίκη, την οποία αξίζουν 100%!

Φτάσαμε σε μία πολύ σπουδαία επικράτηση, η οποία ξέχωρα από την όποια βαθμολογική τηες σημασία, θα μας δώσει ώθηση για την κρίσιμη συνέχεια. Με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος θα έχουμε την ευκαιιρία να συσπευερωθούμε ακόμη περισσότερο και να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο την αγωνιστική μας εικόνα».

 

 

Related posts

Με Νικολαϊδη στο τιμόνι η Αθηναϊδα!

Kώστας Παλαιολόγος

Ρηγόπουλος Νίκος (Παπάγος):”Δείξαμε χαρακτήρα”

abola10

Ματσάρα και Απόλλων Χαλανδρίου! (vid)

Abola Team