free page hit counter
22.5 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουσάνας: «Εξωγενείς παράγοντες μας στέρησαν την νίκη»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του απέναντι στην Τερψιθέα, αλλά όχι από το ισόπαλο αποτέλεσμα, παρουσιάστηκε ο τεχνικός των Τραχώνων Γιάννης Κουσάνας. 

 

 

 

Με τον βαθμό της ισοπαλίας από την δύσκολη έδρα της Τερψιθέας «απέδρασαν» οι Τράχωνες, αποτέλεσμα, το οποίο ωστόσο, αφήνει γλυκόπικρη γεύση στην ομάδα των νοτίων προαστίων. 

Η απόδοση της ομάδας ήταν εξαιρετική και με λίγη τύχη, θα μπορούσε να είχε φτάσει στην νίκη, που θα της επέτρεπε να παραμείνει ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα του πρώτου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ. 

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού ηγέτη Γιάννη Κουσάνα: 

«Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τη συνολική εμφάνιση και την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου απέναντι στην Τερψιθέα. Εξωγενείς παράγοντες μας στέρησαν την νίκη, αφού βάσει της συνολικής μας απόδοσης, αλλά και του τρόπου με τον οποίο αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι δικαιούμασταν τους τρεις βαθμούς. Είμαι πολύ χαρούμενος από την διάθεση των παικτών μου, όχι όμως από το αποτέλεσμα, το οποίο μας στέρησε τη δυνατότητα να μείνουμεκοντά στις πρώτες θέσεις του ομίλου. Θα πρέπει να τονιστεί, ότι συγκριτικά με τον προηγούμενο Δεκέμβριο είμαστε ουσιαστικά μία εντελώς καινούρια ομάδα, μετά τις οκτώ αποχωρήσεις παικτών και τις πέντε προσθήκες που κάναμε». 

Τις υπηρεσίες του Κωνσταντίνου Δράμπαλη θα στερηθεί ο τεχνικός Γιάννης Κουσάνας απέναντι στο Παλαιό Φάληρο, αφού ο 35χρονος πορτιέρο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στην αναμέτρηση με την Τερψιθέα.

 

 

 

 

 

Related posts

Κουσάνας: «Οφείλουμε να είμαστε πιο ψύχραιμοι»

Kώστας Παλαιολόγος

Ο Γενικός Αρχηγός του Ολυμπιακού Ν. Λιοσίων Αντώνης Παρασκευόπουλος σήμερα στις 9.30 μ.μ.

Τάσος Ζαφειρίου

«Νίκη που την είχαμε ανάγκη!»

Kώστας Παλαιολόγος