free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Φιλίππου: «Όσο ψηλότερα γίνεται!»

Το στίγμα του για την κρίσιμη συνέχεια έδωσε ο τεχνικός της Κηπούπολης Δημήτρης Φιλίππου. 

 

 

 

Άνοιξε για τα … καλά η όρεξη όλων στην Κηπούπολη, με αφορμή την εκπληκτική πορεία, πυέχει διαγράψει η ομάδα τνω νδυτικών προαστίων στον δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ. 

Η επιβλητική νίκη επί της Λαύρας Αργυρούπολης οδήγησε το νεοφώιστο συγκρότημα στη τρίτ θέση του ομίλου με 40 πόντους και πλέον άπαντες έχουν αρχίσει να κάνουν …τρελές σκέψεις, που φτάνουν ακόμη και μέχρι την άνοδο στην Α’ Κατηγορία. 

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του αρχιτέκτονα των επιτυχιών Δημήτρη Φιλίππου: 

«Νιώθουμε όλοι μας πολύ ικανοποιημένοι με τα όσα έχουμε πετύχει μέχρι στιγμής. Οι επιτυχίες μας έχουν φέριε στην τρίτη θέση και πλέον από εδώ και στο εξής θα παλ΄δεψουμε σμε ξεκάθαρο στόχο να πετύχουεμ ό.,τι καλύτερο μπορούμε και να φθάσουεμ όσο ψηλότερα γίνεται. Χωρίς να έχουμε κανένα απολύτως άγχος θα διασκεδάσουμε την πορεία μας , ευελπιστώντας να προσεγγίσουμε και αλλο τις δύο πρώτες θέεις. Χωρίς φυσικά να αποτελεί αυτή η σκέψη αυτοσκοπό.»

 

Τεστ με Άρη Πετρούπολης και Ταταύλα 

Την ευκαιρία να  τσεκάρει τον βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας των παικτών του θα έχει ο Δημήτρης Φιλίππουστα δυνατά φιλικά τεστ που έχει προγραμματίσει για την Παρασκευή (16/2- 16:00) κόντρα στον Άρη Πετρούπολης και Ταταύλα (20/2- 19:00)

 

 

 

 

 

  

 

Related posts

Άτταλος-ΑΟΝ Αργυρούπολης 0-0

Abola Team 3

Επιστροφή στις νίκες ο ΑΟ Ιλίου

Abola Newsroom

Σομπότοβιτς: «Ευχαριστημένος από τους μικρούς»

Kώστας Παλαιολόγος