free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καλαϊτζίδης: «Ματς υψηλών απαιτήσεων»

Στις ιδιαιτερότητες που παρουσιάζει η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αίμο Πετρούπολης, αναφέρθηκε ο τεχνικός ηγέτης της Αλσούπολης Παναγιώτης Καλαϊτζίδης.

 

 

 

Την ευκαιρία να «καθαρίσουν» το μαυλό τους, αλλά και να δουλέψουν μεθοδικά, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας που τους περιμένει στον απαιτητικό πρώτο όμιλο τη Β’ ΕΠΣΑ, είχνα στην Λυκόβρυση το διάστημα της διακοπής του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας.  

Η επανέναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων βρίσκει το συγκρότημα των βορείων προαστίων να δίνει ένα πολύ δύσκολο, όσο και ιδιαίτερα καθοριστικό εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Αίμο Πετρούπολης   

Γεγονός το οποίο βάζει τους πάντες σε καθεστώς εγρήγορσης, όπως; Διαφαίνεται και από τις δηλώσεις του τεχνικού Παναγιώτη Καλαϊτζίδη: 

«Το διάτημα της διακοπής είχαμε τη δυνατότητα να δουλέψουμε επάνω σε τομείς, όπου είχαμ εδιαγνώσει αδυναμίες, με σκοπό να εμφανιστούμε ακόμη πιο αντατωνιστικοί στην κρίσιμη συνέχεια που μας περιμένει. Η επανένρξη των επίσημων αγωνιστικών μας υποχρεώσεων μας θέλει να δίνουμε ένα ματς υψηλών απαιτήσεων,  σε μία δύσκολη έδρα και κόντρα σε μία από τις πλέον ποιοτικές ομάδες του ομίλου μας, τον Αίμο Πετρούπολης ‘Ενα παιχνίδι, το οποίο εφόσον  καταφέρουμε να το κερδίσουμε, θα μπούμε εκ νέου πολύ δυνατά στο κυνήγι των προνομιούχων θέσεων του ομίλου. Αυτό το γνωρίζουμε πολύ καλά και οι παίκτρςε μου παορυσιάζοντια διατεθειμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό»

 

 

 

 

Related posts

Ιωάννου: «Με σοβαρότητα κόντρα στον Αίμο Πετρούπολης»

Kώστας Παλαιολόγος

Καλαϊτζίδης: «Μονόδρομος η νίκη με Γ.Σ. Καισαριανής»

Kώστας Παλαιολόγος

Νίκησε με πέναλτι 

Βασίλης Θεόκλητος