free page hit counter
21.1 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ψύλλιας: «Παλέψαμε στα ίσια την Θύελλα»

Την ικανοποίησή του από την γενικότερη εικόνα των παικτών του απέναντι στην Θύελλα Αγίου Δημητρίου εξέφρασε ο τεχνικός της Ανθούπολης Θανάσης Ψύλλιας. 

 

 

 

Την ανοδική της πορεία στον «μαραθώνιο» του τρίτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ πιστοποίησε η Ανθούπολη στην αναμέτρησή της κόντρα στην Θύελλα Αγίου Δημητρίου, παρά την ήττα της με 1-0. 

Απέναντι σε μία εκ των διεκδικητών της ανόδου, το συγκρότημα των δυτικών προαστίων εμφανίστηκε αρκετά ανταγωνιστικό και με λίγη τύχη θα μπορούσε να είχε αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα της επέτρεπε να απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από τις δύσκολες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. 

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού ηγέτη Θανάση Ψύλλια: 

«Παλέψαμε στα ίσια την αναμέτρηση με την Θύελλα Αγίου Δημητρίου. Απέναντι σε μία ομάδα που διεκδικεί με πολλές εξαιώσεις το εισιτήριο της ανόδου στην Α’ Κατηγορία, φανήκαμε αρκετά ανταγωνισιτκοί. Δημιουργήσαμε ορισμένες σημαντικές φάσεις, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Καραπαλίκογλου στο τρίτο λεπτό τνω καθστερήσεων. Στο μεγαλύτεορ διάστημα της αναμέτρησης δεν απειληθήκαμε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος  από τη συνολική εικόνα και την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου και η γενικότερη αίσθσηη που έχουμε αποκομίσει, είανι ότι βρισκόμαστε σε πολύ καλό επίπεδο. Πλέον είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό σε όλα τα παιχνίδια που απομένουν μέχιρ την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος»

 

 

 

 

 

Related posts

Γιαννόπουλος: «Οι παίκτες μου έδωσαν και την ψυχή τους»

Kώστας Παλαιολόγος

Επιστροφή στις νίκες για το Θρίαμβο Αθηνών!

abola10

Ψύλλιας: «Ήμασταν πολύ πειθαρχημένοι»

Kώστας Παλαιολόγος