free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Αρζένης: «Να δείξουμε θέληση, πάθος και αποφασιστικότητα»

Στους τομείς, που θα αυξήσουν σημαντικά τις πιθανότητες νίκης επί της Ηλιούπολης, αναφέρθηκε ο τεχνικός των Πετραλώνων Κώστας Αρζένης. 

 

 

 

 

Ένα από τα πιο σημαντικά τους χαρτιά σε ό,τι αφορά το κυνήγι του τίτλου στον δεύτερο ανταγωνστικό όμιλο της Α’ Κατηγορίας καλούνται να παίξουν τα Πετράλωνα στην εκτός έδρας αναμέτρησή τους απέναντι στην δυνατή Ηλιούπολη. 

Οι «υανέρυθροι», οι οποίοι προέρχονται από την εντός έδρας ήττα από τον Πανερυθραϊκό δείχνουν αποφασισμένοι να υπερβάλλουν εαυτούς, ώστε να επανέλθουν στις επιτυχίες και παράλληλα να διατηρήσουν ολοζώντανες τις ελπίδες τους για την κατάκτηση της πρωτιάς 

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Κώστα Αρζένη: 

«Για εμάς δν υπάρχει άλλη επιλογή από το να παλέψουμε για την νίκη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ηλιούπολη. Μας περιμένει μία ιδιαίτερα δύσκολη αποστολή σε μία δυνατή έδρα κι απέναντι σε μία ομάδα, η οποία παλεύει όλα τα παιχνίδια της. Θ απάμε όμως αποφασισμένοι να τα δώσουμε όλα για τη νίκη, ώστε να διατηρήσουμε ζωντανές τις πίδες μας για την άνοδο. Σε τέτοιου είδους παιχνίδια δεν παίζουν ρόλο οι τακτικές, όσο η θέληση, το πάθος και η αποφασιστικότητα για την νίκη. Στοιχεία, τα οποία οφείλουμε να τα αναδείξουμε στον αγωνιστικό χώρο»

 

 

 

 

Related posts

Βαϊτσης: «Να δώσουμε το 100%»

Kώστας Παλαιολόγος

Νίκησε η ανθρωπιά στο «ντέρμπι» της ΑΕ Χαλανδρίου με τους φίλους Βαζέχα

Kώστας Παλαιολόγος

Σκυριώτης Στέλιος: “Ξεχωριστή δυναμική τα Σούρμενα”

abola10