free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παπαζαφειρόπουλος: «Φανήκαμε πολύ ανταγωνιστικοί»

Την ικανοποίησή του από την συνολική εικόνα των παικτών του απέναντι στην Κηπούπολη, εξέφρασε ο τεχνικός των Ιλισίων 2004 Περικλής Παπαζαφειρόπουλος.

 

 

 

Την αξιομνημόνευτη πορεία του στον ιδιαίτερα απαιτητικό δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ επιβεβαίωσαν τα Ιλίσια 2004 με την ισοπαλία 1-1 τους κόντρα στην φιλόδοξη Κηπούπολη. 

Παρά το γεγονός ότι οι «κυανέρυθροι» παρατάχθηκαν με πολλές και ιδιαίτερα σημαντικές απουσίες, εντούτοις έδειξαν χαρακτήρα και ψυχικά αποθέματα και κατάφεραν να σταθούν αντάξιοι των συνθηκών και των υψηλών απαιτήσεων της αναμέτρησης. 

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού ηγέτη Περικλή Παπαζαφειρόπουλου: 

«Οι παίκτες μου ανταποκρίθηκαν απέναντι σε μία από τις πλέον φιλόδοξες και ποιοτικές ομάδες του ομίλου. Παρά τις πολλές και σημαντικές μας ελλείψει, μπήκαμε πολύ δυνατά στον αγώνα και καταφέραμε να προηγηθούμε στο σκορ. 

Στη συνέχεια και για μεγάλο διάστημα ελέγχαμε την αναμέτρηση αλλά από το 70 και μετά και ιδιαίτερα από το τέρμα της ισοφάρισης της Κηπούπολης κινδυνέψαμε και θεωρώ ότι ως ένα σημείο παρουσιαστήκαμε ιδιαίτερα τυχεροί. Το σημαντικό είναι ότι φανήκαμε πολύ ανταγωνιστικοί και αυτό το στοιχείο μας δίνει ώθηση για την συνέχεια»ς

 

Μετ’ εμποδίων συνεχίζεται η προετοιμασία των Ιλισίων 2004 για τις ανάγκες του εκτός έδρας αγώνα με την Ελευθερούπολη. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας έχουν τεθεί οι τιμωρημένοι Χρήστος Σώκλας, Σταύρος Κόκκαλης, οι τραυματίες Τσαρλάνης, Χρυσικός, όπως κι ο Μάρκος Δραγούτσος, ο οποίος απέχει από τις εκδηλώσεις του συλλόγου λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών του υποχρεώσεων,. Επίσης, αγώνα δρόμου να προλάβει την αναμέτρηση, κάνει ο Σπύρος Καραμπιτιάνης

Related posts

Μπουγάς: «Μπήκαμε πολύ δυνατά!»

Ασταμάτητος Κινδιλίδης!

abola10

Φυλακούρης: «Τέτοια παιχνίδια μας δίνουν έξτρα κίνητρο»

Kώστας Παλαιολόγος