free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σπυράκης: «Χάσαμε από δύο ατομικά λάθη»

Στους τομείς που εξώθησαν την ομάδα του στην ήττα από το Καλαμάκι, εστίασε ο τεχνικός του Άρη Χολαργού Γιώργος Σπυράκης.  

 

 

Δυσκόλεψε αρκετά η προσπάθεια του Άρη Χολαργού για παραμονή στον τρίτο απαιτητικό όμιλο της Β’ Κατηγορίας, λόγω της ήττας που γνώρισε η ομάδα από το ψυχωμένο Καλαμάκι με 2-1

 

Μετά από το συγκεκριμένο αποτέλεσμα,  η νεανική ομάδα των βορείων προαστίων  καταλαμβάνει την 13η θέση με 20 πόντους και πλέον νιώθει καυτή την … ανάσα των Αναναγέννση Πετρούπολης και Καλαμακίου που έχουν 19 και 18 πόντους αντίστοιχα και τον καταδιώκουν…

 

Ο τεχνικός Γιώργος Σπυράκης από την πλευρά του αρκέστηκε να σημειώσει τα εξής: 

«Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα αδικεί την προσπάθεια των ποδοφαιριστών μου. Ήμασταν καλύτεορις το εμγαλύτεο διάστηα, αφού δημιυργήσαμε και χάσαμε ευκαιρίες να πάρουμε την νίκη. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε στο σκρο, όμως δύο ατομικά λάθη μας οδήγησαν στην ήττα. Συνεχίζουμ την προσπάθειά μας και πλέον επικεντρωνόμαστε στο επόμενο πολύ δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στον Άγιο Δημήτριο. Παιχνίδι  όπου θα πρέπει να δώσουμε ό,τι μπορούμε ώστε να φτάσουμε σ’ ένα θετικό αποτέλςσμα, που θα μας επιτρέψει να παραμείνουμε πάνω από την επικίνδυνη ζώνη»

 

Οι Λάμπρος Παπαευθυμίου, Βασίλης Μπάρδης και Μανώλης Μαρκαντωνάκης διευθέτησαν τις επαγγελματικές τους υποθέσει κι αναμένεται νσ τεθούν στη διάθεση του τεχνικού Γιώργου Σπυράκη για τις ανάγκες της αανμέτρησης με τον Άγιο Δημήτριο.

 

 

 

Related posts

Στούλης: «Να κοιτάξουμε στα μάτια τον ΑΟ Ιλίου»

Kώστας Παλαιολόγος

ΛΑΥΡΑ ΑΡΓYΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΤΕΡΨΙΘΕΑ 0-0

abola10

«Βόμβα» με Καράτι ο ΠΑΣ Γαλάτσι

Kώστας Παλαιολόγος