free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Φιλίππου: «Μας αφήνει γλυκιά γεύση η φετινή μας πορεία»

Απόλυτα ευχαριστημένος παρουσιάζεται από τα φετινά «πεπραγμένα» της ομάδας του ο τεχνικός ηγέτης της Κηπούπολης δημήτρης Φιλίππου.

 

 

Τις αξιομνημόνευτες φετινές της εμφανίσεις στον ιδιαίερα απαιτητικό δεύτερο όμιλο της Β’ Κατηγορίας συνέχισε απτόητη η Κηπούπολη στην εκτός έδρας αναμέτρησή της κόντρα στ Ιλίσιας 2004, με τα οποία αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 

Το νεοφώτιστο συγκρότημα των δυτικών προαστίων, ανεξαρτήτου αποτελέσματος πρόσθεσε ακομη μία πολύ καλή παρουσία στο σύνολο της φετινής σεζόν, γεγονός το οποίο προσέδωε ακόμη μεγαλύτερη αυτοποίθηση στην ομάδα, ενόψει της καθοριστικής τελικής «ευθείας» του φειτνού «μαραθωνίου». 

Κάτι, που αποτυπώνεται ξεκάθαρα κι από τις δηλώσεις του τεχνικού Δημήτρη Φιλίππου: 

«Το πλεόν σημαντικό στοιχείο για την ομάδα μας είναι οι διαφρκελίς καλές εμφανίσεις, όσο πολύ περισσότερο η αναγνώριση των αντιπάλων. Ο κατ’ εξοχή στόχος της φετινής περιόδου έχει υλοποιηθεί κι αυτός αφορούσε μία άνετη παραμονή, που θα έφερνε μία καλή παρουσία συνδυασμένη με όμορφο ποδόσφαιρο. Από την στιγμή κατά την οποία ο πρωταρχικός μας στόχος επιτεύχθηκε, η φετινή μας παρουσία, μας αφήνει μία γλυκιά γεύση, με την ομάδα μας να αφήνει υποσχέσεις για το μέλλον» τόνισε αρχικά ο επιτυχημένος τεχνικός της Κηπούπολης, για να συμπληρώσει: 

«Πλέον η προσοχή μαςέχει επικεντρωθεί στην αναμέτρηση με τον Κεραμεικό, όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομο, ώστε να διατηρηθούμε στην πρωτη τετράδα»

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Σπυράκης: «Μόνο νίκη με ΑΟΝΑ!»

Σομπότοβιτς: «Πολύ καθοριστικό το παιχνίδι με Νεοπεντελικό»

Τρία στα τρία η Νέα Σμύρνη 1-0 την Κηφισιά 2010

admin