free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Στούλης: «Πρωταγωνιστική πορεία στα εκτός έδρας ματς»

Στην εκπληκτική πορεία που διαγράφει φέτος ο Παράδεισος Αμαρουσίου στις εκτός έδρας υποχρεώσεις του, αναφέρθηκε ο έμπειρος στόπερ της ομάδας Αλέξης Στούλης. 

 

 

 

Την διαρκή ανοδική του πορεία στον τρίτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ πιστοποίησε ο Παράδεισος Αμαρουσίου με την σπουδαία εκτός έδρας νίκη του επί της δυνατής Ιεράπολης με 3-0. 

Μία επιτυχία, η οποία επέτρεψε στο συγκρότημα των βορείων προαστίων να βελτιώσει ακόμη περισσότερο το ρεκόρ που έχει δημιουργήσει στις φετινές εκτός έδρας αναμετρήσεις του και παράλληλα να εδραιωθεί στην ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 32 πόντους και να ατενίζει το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. 

Καταλυτικό ρόλο σε αυτή την πορεία, που έχει διαγράψει η ομάδα έχει η αμυντική ισορροπία και η εν γένει ανασταλτική της λειτουργία, η οποία παίρνει πολύ υψηλό βαθμό. 

Ο Αλέξης Στούλης, ο οποίος αποτελεί μία από τις … παλιοσειρές της ομάδας με την εμπειρία και την ποιότητά του έρχεται να προσφέρει καίριες λύσεις στα μετόπισθεν.

 

Στις δηλώσεις που παραχώρησε, φρόντισε να δώσει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα: 

«Πραγματοποιήσαμε εξαιρετική εμφάνιση απέναντις την Ιεράπολη. Πετύχαμε ακόμη μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη, που αναδεικνύει τον χαρακτήρα αυτής της ομάδας, η οποία πραγματοποιεί πρωταγωνιστική πορεία στα εκτός έδρας ματς. Λειτουργούμε εξαιρετικά στις αντεπιθέσεις και αυτό το στοιχείο μας βοηθάει να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Στον δεύτερο γύρο έχουμε πετύχει εκπληκτική πορεία, όπως δείχνουν τα αποτελέσματά μας και το γεγονός ότ έχουμε γνωρίσει μία μόλις ήττα» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου στόπερ του Παράδεισου, για να προσθέσει: 

«Απέναντι στην Ιεράπολη, στο πρώτο ημίχρονο κρατήσαμε άνετα στην άμυνα και δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα, ενώ στην επανάληψη επιβάλαμε πλήρως τον ρυθμό μας και βγάλαμε πολλές όμορφες συνεργασίες, πετύχαμε τρία τέρματα και φτάσαμε με επιβλητικό τρόπο στην νίκη, που θα δίνει τεράστια ώθηση για τη συνέχεια. Πλέον η προσοχή μας στρέφεται στο επόμενο κρίσιμο παιχνίδι με τον Άρη Χολαργού»

 

 

 

 

 

Related posts

Τζώτζης: «Παρουσιάσαμε πολύ καλό πρόσωπο»

Kώστας Παλαιολόγος

Μπαλόπουλος: «Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι»

Kώστας Παλαιολόγος

«Μπαμ» με Βιλαντώνη ο ΠΑΣ Γαλάτσι!

Kώστας Παλαιολόγος