free page hit counter
17 C
Αθήνα
24 Οκτωβρίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σταμπουλίδης: «Δείξαμε χαρακτήρα και σφυγμό!»

Στοςυ τομείς, όπου χάρισαν στην ομάδα του στη σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Τερψιθέας αναφέρθηκε ο τεχνικός του Μικρασιατικού Κώστας Σταμπουλίδης. 

 

 

 

 

Το πιο αποφασιστικό του βήμα για την εκπλήρωση του στόχου της παραμονής στον πρώτο όμιλο της Α’ Κατηγορίας μέχρι το … επόμενο πραγματοποίησε ο Μικρασιατικός με τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη του με 2-1 επί της Τερψιθέας

Απέναντι σε έναν αντίπαλο, που είχε θέσει τους ίδιους ακριβώς στόχους, το συγκρότημα τη Καισαριανής επέδειξε χαρακτήρα, πάθος και σφυγμό φτάνοντας σε μία πολύ σημαντική νίκη , η οποία αναμένεται να προσδώσει ώθηση ενόψει της κρίσιμης τελικής ευθείας.

 

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του προπονητή Κώστα Σταμπουλίδη: 

«Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη. Μία νίκη, που θα μας βοηθήσει πολύ στην προσπάθεια, που καταβάλλουμε για την αποφυγή του υποβιβασμού

 

«Δείξαμε χαρακτήρα, πάθς ακι συγμό σε καίρια σημεία του αγώνα και καταφέραμε να πάρουμε το τρίποντο κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα,. Η οποία έχει θέσει του ίδιους στόχους με εμάς, όπως είναι η Τερψιθέα. Μπήκαμε πολύ δυνατά στο ματς, ευτυχήσαμε να προηγηθούμε και να ελέγχουμε τον ρυθμό του αγώνα. Ακόμη κι όταν ο αντίαπλος μας ισοφάρισε,. Δείξαμε ηρεμία και καταφέραμε έστω και στο τέλος να πετύχουμε το νικητήριο γκολ.Το ρπωτάθλημα ε΄χει πολύ δρόμο ακόμη. Οφείλουμε να κοιτάζουεμ το κάθε ματς ξεχωριστά.

Η προσοχή μας επικεντρώνεται στο επόμενο παιχν΄δι με το Πλααιό Φάληρο, το οποί είναι ιδιαίτερα κομβικό για τη συνέχεια»  

Related posts

Ντουμπλάρισμα ο Ήφαιστος

abola10

Σταμπουλίδης: «Υποχρεωμένοι να παλέψουμε»

Kώστας Παλαιολόγος

Κουσάνας: «Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε»

Kώστας Παλαιολόγος