free page hit counter
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ζαμπούρας: «Μόνο νίκες μέχρι το τέλος!»

Το σύνθημα για το απόλυτο ενόψει των έξι τελευταίων αγωνιστικών, έδωσε ο τεχνικός ηγέτης του ΠΑΣ Γαλάτσι Θανάσης Ζαμπούρας. 

 

 

 

 

Ως μία τέλεια ευκαιρία να πάρουν πολύτιμες ανάσες ενόψει της καθοριστικής τελικής ευθείας του «μαραθωνίου» του τρίτου ομιλου της Β’ ΕΠΣΑ αντιμετώπισαν στον ΠΑΣ Γαλάτσι τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω του εορτασμού του Πάσχα.

Μετά την «λευκή» εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στον ΑΟ Ιλίου, άπαντες στην ομάδα των βορείων προαστίων έχουν ριχτεί με τα μούτρα στην … δουλειά ευελπιστώντας στο καλύτερο δυnατό τελείωμα, που θα τους επιτρέψει να παραμείνουν ολοζώντανοι στο κόλπο της ανόδου

Χαρακτηριστικές  είναι  οι δηλώσεις του τεχνικού ηγέτη Θανάση Ζαμπούρα:

«Η προσοχή μας έχει στραφεί εξ’ ολοκλήρου στην επερχόμενη αναμέτρηση με τον Παπάγο,. Μία από τις πλέον σοβαρές και ισχυρές ομάδες τη; Β’ Κατηγορίας, η οποία χαρακτηρίζεται από την άρτια οργάνωσή της. Τις ημέρες που μας χωρίζουν από το συγκεκριμένο παιχνίδι θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να φανούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι για τις απαιτήσεις αυτού που πολύ σημαντικού αγώνα, Απομένουν έξι πολύ καθοριστικές μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και εμείς από την πλευρά μς θα παλεύουμε για νίκη σε κάθε παιχνίδι! Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να φανούμε δυνατοί και αποφασιστικοί για την καθοριστική τελική ευθεία και ταμείο θα κάνουμε στο τέλος»

 

 

 

 

 

Related posts

Μανωλάς: «Τελικός το ματς με τον ΠΑΣ Γαλάτσι»

Kώστας Παλαιολόγος

Αγία από την άσπρη βούλα!

Abola Team

Βαθύ πένθος στην Αγία Ελεούσα

Kώστας Παλαιολόγος