free page hit counter
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καλαϊτζίδης: «Δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία»

Στο δίκαιο του ισόπαλου αποτελέσματος κόντρα στον Φοίνικα Περιστερίου αναφέρθηκε ο τεχνικός της Αλσούπολης Παναγιώτης Καλαϊτζίδης. 

 

 

 

 

Γερά στην διεκδίκηση της ανόδου στον ιδιαίτερα συναρπαστικό πρώτο όμιλο της Β’ Κατηγορίας παρέμεινε η Αλσούπολη, παρά την «λευκή» ισοπαλία, που παραχώρης στον δυνατό κι φιλόδοξο Φοίνικα Περιστερίου

 

Το συγκρότημα των βορείων προαστίων έχοντας αρχικά ως εξκάθαρο στόχο αν προσέξει την άμυνά της, πάλεψε για την νίκη, την οποία κυνήγησε στο τελευταίο τέταρτο, χωρ΄ςι ωστόσο να μπορέσει να την πετύχει.

Με τον τεχνικό ηγέτη Παναγιώτη Καλαϊτζίδη να δίνει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα:

 

«Έγινε ένα πολύ κλειστό παιχνίδι, Είχαμε ως ξεκάθαρη επιδίωξη να μειώσουμε την δραστηριότητα των ατού της αντιπα΄λου και ιδιαίτερα του Εντιαγιέ. Στο τελευταίο 15 λεπτα όταν κι απελευθερωθήκαμε και παίξαμε πιο ορθολογικά, ζητήσαμε το γκολ και χάσαμε δύο σπουδαίες ευκαιρίες, χωρίς ωστόσο να μπορέσουμε να φτάσουμε στην κατάκτηση των τριών βαθμών, Βάσει της συνολικής εικόνας του αγώνα. Θεωρώ ότι το ισόπαλο αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, αφού πλέον απομένουν τέσσερις συναρπαστικές αγωνιστικές»

Related posts

Καλαϊτζίδης: «Να διατηρήσουμε τον υψηλό ρυθμό»

Kώστας Παλαιολόγος

Μαργαρίτης (Φοίνικας Περιστερίου): Αναπόφευκτη η διακοπή

admin

Αγγελακόπουλος (Δόξα Βύρωνος):”Να συνεχίσουμε δυνατά”(vid)

abola10