free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ψύλλιας: «Πήραμε πολύ σημαντική νίκη»

Στην αξία της επικράτησης επί του Άρη Χολαργού, στάθηκε ο τεχνικός της Ανθούπολης Θανάσης Ψύλλιας.  

 

 

 

 

Στον δρόμο των επιτυχιών συνέχισε να πορεύεται η Ανθούπολη χάρη στην πολύ σημαντική της νίκη επί του Άρη Χολαργού με 1-0. 

Ένα τρίποντο πραγματικό – χρυσάφι για το συγκρότημα των δυτικών προαστίων, το οποίο αναρριχήθηκε στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα του τρίτου ομίλου με 28 πόντους και πλέον, αντιμετωπίζει την κρίσιμη τελική ευθεία του«μαραθωνίου» του τρίτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ με περίσσια αυτοπεποίθηση.

 

Ο τεχνικός ηγέτης Θανάσης Ψύλλιας από την πλευρά του αρκέστηκε να σημειώσει τα εξής: 

«Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη επί ενός αντιπάλου, ο οποίος έχει θέσει τους ίδιους στόχους. Θέλαμε πάρα πολύ το παιχνίδι, μπήκαμε αποφασισμένοι, βγάλαμε πάθος και αυτά τα στοιχεία μας βοήθησαν αποφασιστικά, ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Οι δύο κολλητές νίκες επί της Ιεράπολης και του Άρη Χολαργού, έρχονται να τονώσουν την αυτοπεποίθησή μα και πλέον πάμε με ανεβασμένη ψυχολογία για τη επόμενη εξίσου κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση που μας περιμένει κόντρα στο Καλαμάκι. Ενός αντιπάλου, ο οποίος θα παίζει ένα από τα τελευταία του χαρτιά για την υπόθεση – παραμονή και αυτό το στοιχείο θα πρέπει να μας κρατήσει όλους σε εγρήγορση»

 

Στα θετικά για την τεχνική ηγεσία συγκαταλέγται η επιστροφή του Γιώργου Τσάκη, που εξέτισε την ποινή του.

 

 

Related posts

Αρμενική-Αμπελόκηποι 0-0

Abola Team 3

«Φουλάρει» για ανανεώσεις – μεταγραφές η Λαύρα Αργυρούπολης

Kώστας Παλαιολόγος

Ο Ατρόμητος Χαλανδρίου 1-0 εκτός το Καλαμάκι

Abola Team 3