free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Ζαμπέτας: «Θέλω να μείνω»

Την επιθυμία του για επέκταση της συνεργασίας του με τον Ιπποκράτη εξέφρασε ο τεχνικός Κώστας Ζαμπέτας.

 

 

 

 

Το θέμα της τεχνικής ηγεσίας περνάει στην πρώτη γραμμή των προτεραιοτήτων για όλους στον Ιπποκράτη αναφορικά με την χάραξη του σχεδιασμού της επόμενης ποδοσφαιρικής περιόδου

 

Τη στιγμή όπου η ομάδα των δυτικών προαστίων έχει ολοκληρώσει τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις για τον πρώτο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ στο επίκεντρο περνάει το ευαίσθητο «κομμάτι» της τεχνικής ηγεσίας.

 

Ο προπονητής Κώστας Ζαμπέτας ενδέχεται εντός των ημερών να συναντηθεί με κορυφαία στελέχη, ώστε να συζητήσει από μηδενική βάση το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας του με τον σύλλογο. Με τον έμπειρο τεχνικό να εκφράζει την επιθυμία του να συνεχίσει στο τιμόνι της ομάδας: «Μέσα στις επόμενες ημέρες είναι πολύ πιθανό να συναντηθώ με κορυφαία στελέχη της διοίκησης, ώστε να διαπραγματευθούμε τη συνέχιση της συνεργασίας μας,. Από την πλευρά μου θέλω να μείνω στην ομάδα και να συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στον Ιπποκράτη. Οι συνθήκες είναι πολύ καλές έχω άριστη συνεργασία και θα ήθελα να ξεκαθαρίσει το τοπίο, ώστε στη συνέχεια να βάλουμε σε εγρήγορση το πλάνο μας για την επόμενη σεζόν»

 

 

Φιλικά με Ιεράπολη και Τόλμη Περιστερίου

 

Δύο δυνατά φιλικά πρόκειται να δώσει το προσεχές διήμερο ο Ιπποκράτης, Αρχής γενομένης από αύριο Τετάρτη (16/5) η ομάδα του Περιστερίου θα αντιμετωπίσει την Ιεράπολη στο γήπεδο των Ορυζομύλων (6 μ.μ.), ενώ για την Πέμπτη (17/5) έχει προγραμματιστεί το φιλικό με την Τόλμη Περιστερίου στις 8 μ.μ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Με χατ τρικ Στεργιόπουλου πέρασε από τον Υμηττό το Παγκράτι

abola10

Ενίσχυση προοπτικής με Γιαννόπουλο η Λυκόβρυση

Kώστας Παλαιολόγος

ΓΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ: «Απόδραση από το Γουδή»

abola10