free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Γαζής: «Θα είμαστε πανέτοιμοι στην πρεμιέρα»

Την πεποίθησή του ότι το Παλαιό Φάληρο θα παρουσιαστεί απόλυτα έτοιμοι στην αναμέτρηση της πρεμιέρα κόντρα στην ΑΕ Ηρακλείου εξέφρασε ο τεχνικός του συλλόγου Γιάννης Γαζής

 

 

 

Κάθε λόγο να αισθάνονται ευχαριστημένοι από τα … μέχρι στιγμής πεπραγμένα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας τους, έχουν στο Παλαιό Φάληρο.

 

Άπαντες δείχνουν αποφασισμένοι και το κυριότερο διψασμένοι, ώστε να αφήσουν το δικό τους ξεκάθαρο στίγμα στο νέο πρωτάθλημα το οποίο ανοίγει τις πύλες του το σαββατοκύριακο που μας έρχεται. Άκρως ενδεικτικές του τρόπου με τον οποίο προσεγγίζουν την έναρξη του νέου μαραθωνίου, που φέρνει την ομάδα να φιλοξενεί την ΑΕ Ηρακλείου, είναι οι δηλώσεις του τεχνικού ηγέτη Γιάννη Γαζή:

«Ολοκληρώνουμε την προετοιμασία μας για το νέο πρωτάθλημα με αρκετά θετικό πρόσημο. Θεωρώ ότι βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο και με βάση την εικόνα που έχουμε παρουσιάσει στα φιλικά παιχνίδια που έχουμε δώσει, εκτιμώ ότι έχουμε όλα τα φόντα να πραγματοποιήσουμε μία αξιόλογη παρουσία στο νέο πρωτάθλημα. Τα ψέματα πλέον έχουν τελειώσει και όλη η σκέψη και η συγκέντρωσή μας επικεντρώνεται στη αναμέτρηση της πρεμιέρας με την ΑΕ Ηρακλείου. Θεωρώ ότι θα είμαστε πανέτοιμοι στην πρεμιέρα και αυτό που έχουμε στο μυαλό μας είναι να μπούμε δυνατά και ναφτάσουμε στο αποτέλεσμα που θέλουμε».

 

 

Related posts

«Καμπάνες» σε παράγοντες…

Abola Team

Στο 89′ ο ΑΟ Περιστερίου 1-0 τον Φωστήρα Ηλιούπολης

Abola Team 3

Και η Νίκη Αλίμου στη Γ φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ, μετά το 2-1 επί του Άτλα Κυψέλης

Abola Newsroom