free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Χαραλαμπίδης: «Πήγαμε εξαιρετικά με την Κοψαχείλα»

Aπόλυτα ευχαριστημένος από την συνολική εικόνα των παικτών του απέναντι στην Κοψαχείλα παρουσιάστηκε ο τεχνικός της Ελευθερούπολης Γιάννης Χαραλαμπίδης

 

 

 

 

Ένα δείγμα των φετινών της δυνατοτήτων παρουσίασε η Ελευθερούπολη στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος, απέναντι στην γηπεδούχο Κοψαχείλα.

Το τελικό 0-0 ήταν το λιγότερο που απασχόλησε τον νέο τεχνικό καθοδηγητή της ομάδας Γιάννη Χαραλαμπίδη, ο οποίος με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαπίστωσε ότι όλοι οι παίκτες του βρέθηκαν σε πολύ καλή ημέρα, αναδεικνύοντας ένα μέρος της ποιοτικής δουλειάς που έχει προηγηθεί το διάστημα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.

Με τον επιτυχημένο τεχνικό να δηλώνει τα εξής: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη γενικότερη παρουσία μας κόντρα στην Κοψαχείλα. Ήμασταν η ομάδα, που δημιούργησε τις πιο κραυγαλέες ευκαιρίες. Είχαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων και θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τη νίκη απέναντι σε μία πολύ δυνατή και ποιοτική ομάδα, η οποία εκτιμώ ότι θα διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα » ήταν το αρχικό σχόλιο του Γιάννη Χαραλαμπίδη, για να προσθέσει:

«Η προσοχή μας τώρα επικεντρώνεται στο επίσης πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στην Άμιλλα Περιστερίου. Θα πάμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που μπορούμε και να διεκδικήσουμε την πρώτη μας νίκη»

Για τις ανάγκες της συγκεκριμένης αναμέτρησης αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του τραυματία Μιχάλη Τσιπά, ενώ θα απουσιάσει ο ανέτοιμος Γιάννης Καπέλης.

Νέα πρόσωπα αναμένεται να αποτελέσουν οι Σταύρος και Βαγγέλης Σύγγρος, που επιστρέφουν από τι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

 

 

 

 

 

Related posts

Ελεύθερος ο Σκεύης

abola10

Ραφαηλίδης: «Άξιοι συγχαρητηρίων οι παίκτες μου»

Kώστας Παλαιολόγος

Ο Στέλλας συνεργάτης του Μπουγά στα Μελίσσια

Kώστας Παλαιολόγος