free page hit counter
16.1 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γκοβερίνος: «Πληρώσαμε την απειρία μας»

Στους τομείς που ώθησαν την ομάδα του στην δεύτερη διαδοχική ήττα αναφέρθηκε ο τεχνικός της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου Γιώργος Γκοβερίνος

 

 

Στη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της στο νέο πρωτάθλημα του πρώτου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ υποχρεώθηκε η Δάφνη Παλιού Φαλήρου, με θύτη αυτή τη φορά την ΑΕ Ηρακλείου με 2-0.

 

Παρά το γεγονός ότι η νεοφώτιστη ομάδα των νοτίων προαστίων είχε την ξεκάθαρη υπεροχή και ήταν η ομάδα που δημιούργησε τις περισσότερες φάσεις, εντούτοις δεν κατάφερε να αποσπάσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα, πληρώνοντας την απειρία των πολλών παικτών.

Γεγονός το οποίο παραδέχθηκε στις δηλώσεις που παραχώρησε ο προπονητής Γιώργος Γκοβερίνος συνιστώντας από τους παίκτες του να εγκλιματιστούν το συντομότερο δυνατόν στις απαιτήσεις της κατηγορία:

«Δυστυχώς για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι δεν μπορέσαμε να συνδυάσουμε την ανωτερότητά μας με κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Πληρώνουμε την απειρία των πολών ποδοσφαιριστών μας. Παρά το γεγονός ότι είχαμε τις περισσότερες ευκαιρίες, εντούτοις δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι θετικό από την αναμέτρησης με την ΑΕ Ηρακλείου. Θα πρέπει οι παίκτες μου να εγκλιματιστούν το συντομότερο δυνατόν στις απαιτήσεις και τις ιδιαιτερότητες της κατηγορίας, ώστε να επιβραβεύονται με βαθμολογικό όφελος από τις θετικές τους εμφανίσεις.»

 

Related posts

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ – ΔΑΦΝΗ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ 1-2

abola10

Τρανός: «Ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο!»

Kώστας Παλαιολόγος

Βενάκης: «Κρατάμε τον βαθμό, μας έλειψε μόνο το γκολ»