free page hit counter
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παραίτηση Σπυράκη που δεν έγινε αποδεκτή στα Βριλήσσια

 

Ο Γιώργος Σπυράκης έθεσε την παραίτησή του μετά την ήττα από τον Παράδεισο Αμαρουσίου, η οποία ωστόσο δεν έγινε αποδεκτή

 

 

 

 

Θέμα τεχνικής ηγεσίας τέθηκε προς στιγμή στα Βριλήσσια με αφορμή την δεύτερη συνεχόμενη ήττα της ομάδας των βορείων προαστίων, αυτή τη φορά με θύτη τον Παράδεισο Αμαρουσίου με 2-0.

Ο τεχνικός Γιώργος Σπυράκης υπέβαλλε την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης, με τα κορυφαία στελέχη του σωματείου να μην την κάνουν αποδεκτή

Ο Γιώργος Σπυράκης στις δηλώσεις που παραχώρησε, εστίασε στις επαναλαμβανόμενες και χτυπητές» αδυναμίες σ στον άξονα,  όπου έκαναν την εμφάνισή τους και συνετέλεσαν καταλυτικά σε αυτό το αποτέλεσμα:

 

«Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος η ομάδα μας πλήρωσε τα ίδια λάθη. Εντοπίσαμε πολλές αδυναμίες στο νευραλγικό χώρο του άξονα, αλλά και στο κέντρο της άμυνας, με άμεση συνέπεια να οδηγηθούμε στη δεύτερη συνεχόμενη ήττα. Έχω επισημάνει στη διοίκηση να γίνουν άμεσα κινήσεις ενίσχυσης στις συγκεκριμένες θέσεις, διότι πολύ δύσκολα θα μπορέσουμε να επιλύσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Έθεσα στη διοίκηση την παραίτησής μου μετά τον αγώνα, η οποία δεν έγινε αποδεκτή και πήρα την υπόσχεση ότι θα ενισχυθούμε»

 

 

 

Related posts

Μιχάλης Καβαλιέρης τεχνικός σύμβουλος στη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου!

abola10

Στεφάνι στη μνήμη του Παπαεμμανουήλ από τον ΣΠΠΑ

abola10

Ατρόμητος Μεταμόρφωσης: Νέα διαμόρφωση του αθλητικού πολυχώρου

Γιώργος Ανανίδας