free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τζώτζης: «Βγάλαμε αντίδραση, μόνο νίκη με τον Πανερυθραϊκό»

Το στίγμα του για την απαιτητική συνέχεια έδωσε ο τεχνικός του νεοφώτιστου ΑΟ Ιλίου Γιώργος Τζώτζης

 

 

 

Σημαντικά σημάδια αγωνιστικής βελτίωσης παρουσίασε ηο ΑΟ Ιλίου στο ισόπαλο χωρίς τέρματα εκτός έδρας παιχνίδι του απέναντις την Νέα Ιωνία

 

Η νεοφώτιστη ομάδα των δυτικών προαστίων παρουσιάστηκε αισθητά βελτιωμένη συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στ Σούρμενα, όπου ηττήθηκε εντός έδρας με 4-0. Το σύνολο του Γιώργου Τζώτζη εμφανίστηκε πολύ καλύτερα «διαβασμένο» και με μεγαλύτερη συγκέντρωση και προσήλωση στο πλάνο πήρε τον βαθμό, γεγονός το οποίο άφης εαπόλυτα ευχαριστημένο τον έμπειρο και επιτυχημένο προπονητή, ο οποίςο εμ τη σειρά του τόνισε τα εξής:

 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εν γένει εικόνα και τα σημάδια αγωνιστικής βελτίωσης, που έδειξε η ομάδα μου κόντρα στην Νέα Ιωνία. Βγάλαμε αντίδραση και αναδείξαμε ορισμένες από τις αρετές που μας χαρακτηρίζουν ως ομάδα. Η επιστροφή ορισμένων πολύ σημαντικών παικτών, οι οποίοι δεν είχαν αγωνιστεί κόντρα στα Σούρμενα και μας έκαναν πολύ πιο συσπειρωμένους και συμπαγείς Με άμεση συέπεια να φανούμε ανταγωνιστικοί και να αποσπάσουμε ένα πολύτιμο βαθμό. Η προσοχή μας πλέον επικεντρώνεται αποκλειστικά στην προσεχή κρίσιμη  αναμέτρηση με τον Πανερυθραϊκό. Παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε πάση θυσία την πρώτη μας νίκη στο πωτάθλημα, που θα μας βοηθήσει πάρα πολύ στην προσπάθεια που κάουμε για την εξασφάλιση της παραμονής».

 

 

 

 

Related posts

Μητρούσης: «Στο χέρι μας να επιστρέψουμε»

Kώστας Παλαιολόγος

Τριανταφύλλου: “Το πρωταθλήμα κρίνεται στο γήπεδο”

Abola Newsroom

Σωτηριάδης Σταύρος (Ρουφ): “Ανταποκριθήκαμε άψογα”

admin