free page hit counter
22.6 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ

«Πυροβολεί» η ομάδα της UNION EUROBANK που έκανε το 5Χ5!

Συνεχίζει ακάθεκτη το επιθετικό της έργο και να «πυροβολεί» ασταμάτητα στο Ανεξάρτητο Πρωτάθλημα στην Βάρη η δημοφιλής ομάδα της UNION EUROBANK που έκανε το 5Χ5.

Στην 5η αγωνιστική που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 15 Οκτωβρίου 2018 το συγκρότημα του Γιώργου Αναγνωστόπουλου συνέχισε το νικηφόρο σερί. Θύμα της UNION EUROBANK αυτή τη φορά  έπεσε η περσινή πρωταθλήτρια της διοργάνωσης η ομάδα της Ρόμα που ηττήθηκε με 4-0, ημίχρονο 2-0.

Για τους νικητές που έκλεισαν τον αντίπαλό τους μέσα στην περιοχή του και έχασαν ακόμα σωρεία ευκαιριών, δυο γκολ πέτυχε ο Δημήτρης Θανασάη και από ένα οι Νίκος Σαρέλης και Δημήτρης Διαμαντής.

Μετά τα αποτελέσματα και αυτής της αγωνιστικής η ομάδα της UNION EUROBANK της οποίας οι παίκτες της και ο κόουτς ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας Γιώργος Αναγνωστόπουλος δέχθηκαν και πάλι τα συγχαρητήρια όλων για την νέα σπουδαία εμφάνιση βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αήττητη, με την καλύτερη διαφορά τερμάτων, την καλύτερη επίθεση αλλά και την καλύτερη άμυνα από τις ομάδες που συμμετέχουν.

Related posts

Union Eurobank – Aγροτική Τράπεζα 4-1

Abola Team 2

ΑΟ Μπουμπουλίνας-UNION EUROBANK 0-0 σε φιλικό παιχνίδι (Πλούσιο ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Abola Team 3

Με ανατροπή στο σκορ η UNION EUROBANK νίκησε με 3-2 τους επικίνδυνους Μπέμπηδες και έκανε το 6Χ6

Ρένος Γιαμπουράς