free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κιούρκος: «Θα βρούμε μπροστά μας μία ομάδα αποφασισμένη»

Στους κινδύνους που κρύβει για την ομάδα του η αναμέτρηση με τη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου αναφέρθηκε ο τεχνικός του Αθηναϊκού Χρήστος Κιούρκος

 

 

 

Στους ρυθμούς της επερχόμενης αναμέτρησης με τη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου κινούνται τα πάντα πλέον στον Αθηναϊκό.

 

Άπαντες στο στρατόπεδο της φιλόδοξης και ιστορικής ομάδας του Βύρωνα έχουν στοχεύσει στο συγκεκριμένο παιχνίδι, όπου θα επιδιώξουν την επιστροφή τους στην νίκες μετά την «λευκή» ισοπαλία που απέσπασαν εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική από τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου.

 

Ο τεχνικός Χρήστος Κιούρκος θέλησε μα τον δικό του τρόπο να αναδείξει το κλίμα που έχει καλλιεργηθεί στους «Λόρδους», σπεύδοντας ωστόσο, να επισημάνει τις ιδιαιτερότητες, αλλά και τον βαθμό δυσκολίας, που κρύβει η αναμέτρηση κόντρα στο συγκρότημα του Γιώργου Γκοβερίνου:

 

«Προετοιμαζόμαστε ψυχή και σώμα για το επόμενο πολύ δύσκολο όσο και καθοριστικό παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα, η οποία μπορεί να βρίσκεται στην τελευταία θέση, ωστόσο,εκτιμώ ότι οι δυνατότητές της είναι για πολύ ψηλότερα. Θα βρούμε μπροστά μας μία ομάδα αποφασισμένη για όλα που θa τα δώσει όλα για τους βαθμούς κι οφείλουμε να φανούμε απόλυτα προσηλωμένοι στο πλάνο μας και συγκεντρωμένοι καθ’όλη τη διάρκεια του αγώνα, ώστε να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που θέλουμε»

 

 

 

Related posts

Γκοβερίνος: «Όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους μέχρι τα Χριστούγεννα»

Kώστας Παλαιολόγος

Παπαρούνης: «Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας»

Kώστας Παλαιολόγος

Ανέλαβε ο Κουσάνας τον ΠΑΟ Ρουφ

Kώστας Παλαιολόγος