free page hit counter
16.1 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ο Ψαρρός είναι σίγουρος για τη Λαύρα!

Πεπεισμένος ότι η ομάδα του θα παρουσιαστεί βελτιωμένη στη συνέχεια έδειξε στις δηλώσεις του στο ABOLA ο Αργύρης Ψαρρός.

 

Η Λαύρα την περασμένη αγωνιστική πανηγύρισε μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι στη Νίκη Αλίμου με 3-1 κατακτώντας το πρώτο της τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Λογικό λοιπόν να υπάρχει ικανοποίηση στις τάξεις του συλλόγου της Αργυρούπολης, στον οποίο πιστεύουν πως η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη για την ομάδα τους.

Τουλάχιστον, αυτά ανέφερε στις δηλώσεις του ο πολύπειρος όσο και επιτυχημένος τεχνικός της Λαύρας, Αργύρης Ψαρρός, στο ABOLA.

Κατ’αρχάς, για την αναμέτρηση με τη Νίκη Αλίμου: «Ήταν μία νίκη που την ψάχναμε καιρό και την αξίζαμε και σε προηγούμενους αγώνες, αλλά για διάφορους λόγους δεν είχε έρθει. Την πετύχαμε όμως το Σάββατο και νομίζω πως ήρθε φυσιολογικά. Το καλό για μας είναι ότι επέστρεψαν πολλά παιδιά από τους τραυματισμούς που είχαν και ενισχύοντας την ομάδα με νέες μεταγραφές παρουσιαστήκαμε πάρα πολύ δυνατοί. Αιφνιδιαστήκαμε στο πρώτο ημίχρονο, όπου και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, αλλά στο δεύτερο μέρος είχαμε καθολική υπέροχη και ήταν θέμα χρόνου νομίζω να πετύχουμε την ανατροπή. Τα παιδιά έδειξαν ότι μπορούμε να έχουμε και μια καλή απόδοση και να παίρνουμε και τα αποτελέσματα που δικαιούμαστε».

Για το τι περιμένει από την ομάδα του στη συνέχεια: «Από πλευράς ψυχολογίας η νίκη που πετύχαμε ενισχύει την ομάδα μας, αλλά αυτό που τα παιδιά πρέπει να καταλάβουν είναι ότι έχουν ικανότητες για να πάνε καλύτερα. Μπορούμε να εκφράσουμε μέσα στο γήπεδο την δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις. Πιστεύω ότι στη συνέχεια θα είμαστε πολύ καλύτεροι και θα έχουμε την πορεία που μας αναλογεί».

Τέλος, για το ματς με τη Λυκόβρυση: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αφού η Λυκόβρυση τα πηγαίνει καλά. Έχουμε ανεβασμένη ψυχολογία από την τελευταία νίκη, μετράμε επιστροφές ποδοσφαιριστών και αν παρουσιαστούμε όπως πρέπει στον αγωνιστικό χώρο, είμαστε αισιόδοξοι πως μπορούμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».

Related posts

Ανανέωσαν τα Βριλήσσια με τον Μιχάλη Λυκερίδη

Μανωλάς: «Να προσαρμοστούμε γρήγορα στα δεδομένα της Β’ Κατηγορίας»

Abola Newsroom

Στούλης: «Κομβικό το ματς με Θεμιστοκλή»

Kώστας Παλαιολόγος