free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ο Υφαντής “καθάρισε” για την Αργυρούπολη!

Μία ακόμη νίκη σημείωσε στο… κάστρο του ο ΓΣ Αργυρούπολης όπου και επικράτησε δύσκολα του Παλαιού Φαλήρου με 2-1.

 

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 2-1

Ο Υφαντής έκανε χωρίς αμφιβολία τη διαφορά, αφού σημείωσε και τα δύο τέρματα των «οράνιε», που πατούσαν πολύ καλύτερα στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν έδαφος, πίεσαν, και μάλιστα μείωσαν στο σκορ, αλλά δεν κατάφερνα να φτάσουν στη μεγάλη ανατροπή.

Τέλος, πρέπει να σημειωθεί πως πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της μητέρας του αρχηγού του ΓΣΑ, Δρακοντίδη, η οποία πριν από λίγες μέρες έφυγε από τη ζωή. Μάλιστα ο Υφαντής αφιέρωσε τα δύο τέρματα που σημείωσε, στον πατέρα του ποδοσφαιριστή που καθόταν στην κερκίδα, ενώ από το Παλαιό Φάληρο άφησαν και μία ανθοδέσμη και μία καρτέλα με τα συλλυπητήρια της ομάδας προς την οικογένεια Δρακοντίδη.

Γκολ: 19’, 38’ Υφαντής (το 1ο με κεφαλιά μετά από σέντρα Κουντουριώτη και το 2ο με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή) -73’ Τρυφωνίδης (κεφαλιά μετά από σέντρα Μακρυγιάννη)

Δοκάρι: 65’ Κακλαμάνος (φάουλ)

Διαιτητές: Πατεράκης, Ανδρουτσόπουλος, Δαρσακλής

ΓΣΑ (Γιάννης Λεβέντης): Παγούδης, Χιόνης, Παπαντωνάκης Ν., Γεωργακάς, Κουντουριώτης (61’ Κακούτης), Γιαννίκος, Λεβέντης (88’ Γοργάκης), Υφαντής, Σαραντινός (71’ Σφακιανάκης), Κοκκινέλης (94’ Παπαντωνάκης Ε.), Δρακοντίδης

ΠΑΛ .ΦΑΛΗΡΟ (Γιάννης Γαζής): Τικταπανίδης, Ντρέλιας, Κακλαμάνος, Μαρούσης, Γεωργιόπουλος, Μακρυγιάννης, Σάλα (46’ Τρυφωνίδης), Παπαευθυμίου Κωτσοβός (46’ Μπέλερης), Ντόνε (90’ Γιακουμάτος), Κων/δης-Μοντεσάντο

Related posts

Και τώρα… πιάστε τους!

abola10

Σταμπουλίδης: «Πρέπει να πεισμώσουμε»

Kώστας Παλαιολόγος

Σμυρνής: «Πήραμε μία καθαρή νίκη»

Kώστας Παλαιολόγος