free page hit counter
16.7 C
Αθήνα
24 Οκτωβρίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τρανός: «Στο ίδιο έργο θεατές!»

Στην επαναλαμβανόμενη επιθετική δυστοκία των παικτών του απέδωσε ο τεχνικός του Ηφαίστου Περιστερίου Θόδωρος Τρανός τα αίτια της εντός έδρας ήττα του Ηφαίστου Περιστερίου από τον ΑΟ Χαϊδαρίου με 2-0

 

 

 

 

Οι … μικρές λεπτομέρειες, οι οποίες συνήθως κάνουν την διαφορά σ’ ένα ποδοισφαιρικό ματς έκριναν την αναμέτρηση του Ηφαίστου Περιστερίου με τον ΑΟ Χαϊδαρίου.

 

Αυτές οι λεπτομέρειες λειτούργησαν ανασταλτικά για τον Ήφαιστο Περιστερίου, ο οποίο παρά την πολύ καλή απόδοση που πραγματοποίησε, γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 2-0 από την ομάδα του Νίκου Παπαρούνη. Με πιο χαρακτηριστική ιδιαιτερότητα το πρόβλημα που παρουσιάσαν οι «ροσονέρι» σε διερκή και επαναλαμβανόμενο βαθμό.

 

Με τον τεχνικό Θόδωρο Τρανό να επισημαίνει τη σοβαρότητα της κατάστασης:

 

 

«Γίναμε πάλι στο ίδιο έργο θεατές. Γιαακόμη μία φορά δεν μπορέσαμε να μετουσιώσουμε την υπεροχή μας σε γκολ. Αντιμετωπίσαμε μία ιδιαίτερα δυαντή και αξιόλογη ομάδα, με τη δυναμική και τη στόφατου ΑΟ Χαϊδαρίου, η οποία έπαιξε κλειστά και δεχθήκαμε δύο γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα. Δυστυχώς για ακόμη μία φορά πληρώσαμε το τεράστιο πρόβλημα δυστοκίας, που παρουσιάζουμε φέτος σε επαναλαμβανόμενο βαθμό. Αυτό που προέχει, είναι οι παίκτες μου να βγάλουν χαρακτήρα και προσωπικότητα.Κάτι το οποίο έχουν δείξει έμπρακτα στο παρελθόν. Πιστεύω πολύ στις δυνατότητές τους και η αίσθησή μου είναι ότι η κατάσταση μπορεί να διαφοροποιηθεί υπέρ μας στα επόμενα ματς. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά και την  προσπάθεια».

 

 

 

 

 

 

Related posts

Ανανέωσαν οι Βελιανίτης και Παπαγιάννης με τον Ήφαιστο Περιστερίου

Kώστας Παλαιολόγος

Τσιμπάκης: «Μεγάλο κέρδος μας οι μικροί από τις Ακαδημίες»

Κουτσουδάκης: «Ματς που κρύβει ιδιαιτερότητες»

Kώστας Παλαιολόγος