free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Καπράλος: «Κομβικά τα τρία επόμενα παιχνίδια»

Στην κρισιμότητα των τριών επόμενων αγώνων που ακολουθούν κόντρα σε Τριφυλλιακό, Πέρα Κλουμπ και Δούρειο αναφέρθηκε ο τεχνικός της Κοψαχείλας Γιάννης Καπράλος

 

 

 

 

Την επιστροφή της στις επιτυχίες με τρόπο εκκωφαντικό πραγματοποίησε η Κορωνίδα, θριαμβεύοντας εκτός έδρας του Βοτανικού με 4-1.

 

Μία επιτυχία, η οποία έδωσε τη δυνατότητα στο νεανικό συγκρότημα του Γαλατσίου να προσεγγίσει τις πρωτες θέσεις του τέταρτου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ και παράλληλα να οπλίσει τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που στελεχώνουν το υπάρχον ρόστερ με περίσσια αυτοπεποίθηση.

 

Ο τεχνικός Γιάννης Καπράλος επιβράβευσε τους ποδοσφαιριστές του για την αντίδραση όπου έβγαλαν, ειδικά με από τη στιγμή.που βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 52ο λεπτό:

 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την αντίδραση που έβγαλαν οι παίκτες μου ειδικά από τη στιγμή, όπου βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Αναδείξαμε πολλες αρετές, επιβάλλαμε πλήρως τον ρυθμό μας και φτάσαμε σε μία ανατροπή, η οποία απέκτησε διαστάσεις θριάμβου με τα γκολ, που πετύχαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Υπάρχει ωστόσο, κάτι που μας προβληματίζιε ιδιαίτεα ενόψει της απαιτητικής συνέχειας και αυτό αφορά την έλλειψη συγκέντρωσης που επιδεικνύουμε στι στημένες φάσεις, Από μία τέτοια φάση δεχθήκαμε το γκολ, που μας έφερ επίσω στο σκορ και αναγκαστήκαμε για ακόμη μια φορά να κυνηγάμε στο σκορ. Τομείς που θα πρέπει να δουλέψουμε ιδιαίτερα, ώστε να παρουσιαστούμε ακόμη πιο δυνατοί κι ανταγωνιστικοί« ήταν το αρχικό σχόλιο του επιτυχημένου κόουτς της Κορωνίδας, για να προσθέσει:

 

«Ακολουθούν τρία πολύ κομβικά παιχνίδια μμέχρι τη περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων, τα οποία θα καθορίσουν σε σημαντικό βαθμό τους στόχους μας στην συνέχεια, αφού αντιμετωπίζουμε τρις ομάδες, που θεωρούνται υποψήφιες για την άνοδο, και συγκεκριμένα, τους Τριφυλλιακό, Πέρα Κλουμπ και Δούρειο. Από τα αποτελέσματα που θα προκύψουν, θα φανεί τί μπορούμε να διεκδικήσουμε και με ποιές πιθανότητες».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

ΠΟΨ-Παγκράτι 3-0

Abola Team 3

Στο «ψάξιμο» για επιθετικό τα Ταταύλα

Kώστας Παλαιολόγος

Κρόνος Αθηνών-Κρόνος Αιγάλεω 6-0

Abola Team 3