free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Φυλακούρης: «Πολύ σημαντική νίκη»

Στην αξία της νίκης επί του Υμηττού στάθηκε ο τεχνικός του Ποσειδώνα Γλυφάδας Πέτρος Φυλακούρης.

 

Αποφασιστικό βήμα για την επίτευξη του αντικειμενικού στόχου της παραμονής του στον δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ πραγματοποίησε ο Ποσειδώνας Γλυφάδας με τη σπουδαία σε αξία νίκη του επί του Υμηττού με 2-1.

Ο γεγονός ότι ο αντίπαλος έχει θέσει τους ίδιους στόχους καθιστά ακόμη πιο σημαντική την επιτυχία της ομάδας των νοτίων προαστίων, η οποία με τη σειρά της απέκτησε αυτοπεποίθηση  για την κρίσιμη συνέχεια.

 

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Πέτρου Φυλακούρη:

Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη επί ενός αντιπάλου, όπως είναι  ο Υμηττός, ο οποίος έχει θέσει τους ίδιους στόχους με εμάς. Για εμάς το συγκεκριμένο ματς είχε αποκτήσει κομβικό χαρακτήρα για αυτούς τους λόγους και  νιώθουμε ιδιαίτερα χαρούμενο για το γεγονός ότι κερδίσαμε το συγκεκριμένο παιχνίδι. Το πλέον ενθαρρυντικό στοιχείο είναι ότι έχουμε αρχίσει και αποκτάμε ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια στην απόδοσή μας. Πλέον η προσοχή μας επικεντρώνεται στο παιχνίδι με τον Νεοπεντελικό. Μία πολύ δυνατή και ποιοτική ομάδα, η οποία έχει πραγματοποιήσει εξαιρετική πορεία».

 

Βαρύ διάστρεμμα ο Μαυρίδης

Η νίκη επί του Υμηττού είχε και το… αντίτιμό της για τον Ποσειδώνα Γλυφάδας. Κι αυτό, διότι ο Άγγελος Μαυρίδης αποχώρησε με βαθύ διάστρεμμα, το οποίο προβλέπεται αν τον θέσει εκτός αγωνιστικής δράσης για διάστημα δύο τουλάχιστον εβδομάδων.

 

 

 

Related posts

Ο ΠΟΨ ευχαριστεί για την φιλοξενία τον Ολυμπιακό Λιοσίων

Abola Team 3

Σομπότοβιτς: «Δίκαιη η νίκη μας»

Kώστας Παλαιολόγος

Μπουγάς: «Να παλέψουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα»

Kώστας Παλαιολόγος