free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κιούρκος: «Επαναφέραμε την ισορροπία»

Στις ιδιαιτερότητες του ντέμρπι με τη Δόξα Βύρωνα αναφέρθηκε ο τεχνικός του Αθηναϊκού Χρήστος Κιούρκος

 

 

 

 

Την εκπληκτική και αήττητη πορεία του στον πρώτο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ συνέχισε απτόητος ο Αθηναίκός, ο οποίος θριάμβευσε στο τοπικό ντέρμπι της Δόξας Βύρωνα με 2-1.

 

Μία νίκη η οποία είχε τη δική της σημασία για τους «Λόρδους» , οι οποίοι νίκησαν για πρώτη φορά τη Δόξα μετά από μία τετραετία σε μια σειρά αναμετρήσεων γεμάτη από ιδιαιτερότητες.

 

Με τον τεχνικό Χρήστο Κιούρκο να επιβραβεύει τους ποδοσφαιριστές του: «Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη, η οποία μας επέτρεψε να παραμείνουμς ψηλά στη βαθμολογία και να ατενίζουμε το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία

 

Αυτή η νίκη έχει ιδιαίτερη αξία, αφού ο Αθηναϊκός δεν είχε κερδίσει τη Δόξα Βύρωνα εδώ και μία τετραετία. Καταφέραμε και επαναφέραμε τις ισορροπίες. Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό μέρος. Στο πρώτο ημίχρονο  δεν πιάσαμε σπουδαία απόδοση και δώσαμε δικαιώματα στη Δόξα να πιστέψει ότι μπορεί να πάρει κάτι θετικό. Στη συνέχεια ανεβάσαμε τη απόδοσή μας και σε γενικές γραμμές εκτιμώ ότι δίκαια κερδίσαμε. Τώρα η προσοχή αμς επικεντρώνεται στο πολύ δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί κόντρα στα Πετράλωνα.».

 

 

Related posts

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ 0-0: Η συνέντευξη Τύπου

abola10

Γ. Λαγκαδινός & Κ. Λάμπρου στην τεχνική ηγεσία του Ρουφ αντί του Δ. Παπασπύρου

Abola Team 3

Παπαρούνης: «Η ομάδα μας πιστοποιεί την ποιότητά της»

Kώστας Παλαιολόγος