free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ανακοίνωσε τον επιθετικό Νίκο Ντάρλα η Αθηναϊδα

Την ένταξη του επιθετικού Νίκου Ντάρλα ανακοίνωσε η διοίκηση της Αθηναϊδας ενισχύοντας σε σημαντικό βαθμό τη γραμμή κρούσης της

 

 

 

Την μεταγραφική της αντεπίθεση σε όλα τα μέτωπα συνεχίζει ακάθεκτη η Αθηναϊδα προσβλέποντας στη δημιουργία ενός άκρως ανταγωνιστικού συνόλου, το οποίο θα πληροί όλες τις προδιαγραφές να παλέψει για μία όσο το δυνατόν πιο δυναμική και πρωταγωνιστική παρουσία.

Ο Πρόεδρος Αλέξανδρος Κινδιλίδης και οι στενοί του συνεργάτες εντείνουν τις ενέργειές τους ευελπιστώντας ότι στο άμεσο μέλλον η «Κυρία» θα διεκδικήσει μία πορεία ανάλογη της δυναμικής και της ιστορίας της.

Κάτω από αυτό το πρίσμα, οι «κυανόλευκοι» προχώρησαν στην δεύτερη μεταγραφή τους για την εμβόλιμη περίοδο του Ιανουαρίου ενισχύοντας σε σημαντικό βαθμό τη γραμμή κρούσης τους. Συγκεκριμένα, η Αθηναϊδα ανακοίνωσε την ένταξη του επιθειτκού Νίκου Ντάρλα.

Το νέο απόκτηαμ έχει να επιδείξει αξιοζήλευτη θητεία σε Άτταλο, Χαλκηδονικό και Νεοπεντελικό και εκτιμάται ότι θα προσφέρει σημαντικές λύσεις στον τομέα του σκοραρίσματος για τον νέο προπονητή Παναγιώτη Καλαϊτζίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του Α.Ο ΑΘΗΝΑΙΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Ντάρλα.

Ο ποδοσφαιριστές εχει αγωνιστεί με τα χρώματα του Ατταλου,του Χαλκηδονικού και του Νεοπεντελικού και αναμένεται να βοηθήσει την Αθηναϊδα στον επιθετικό τομέα.»

 

Related posts

Φιλίππου: Στόχος της Χρυσούπολης η άνετη παραμονή

Abola Team

Κουφογιαννάκης: «Χαρούμενοι από την αντίδραση που βγάλαμε!»

Kώστας Παλαιολόγος

Ο Παπάγος επικράτησε με 3 – 0 του Άτταλου

Abola Newsroom